Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Кімната для нашої зустрічі зарезервована. На 19є листопада, з 18:00 до 23:00 (включаючи прибирання). Адреса 69 Jamieson Court, New Westminster Декілька моментів:
- парковки в районі не так вже і багато, тож приїзджайте публічним траспортом, просіть когось закинути на вечірку і т.д.
- має бути максимум 50 людей, тож якщо ми вже досягнули максимуму, то ніхто нікого не може просто привести з собою. Каріна, котра збирає гроші на суші має цю інформацію, тож ми маємо знати нашу кількість сьогодні/завтра.
- будь ласка майте міру (в кожного вона своя) і розраховуйте так, щоб в нормальному стані вийти з вечірки - мені в цьому будинку ще жити треба і людям в очі дивитися 😁
- шуміти можна, але reasonable level.
- напевно будуть курці, тож правило для них. Палити можна по закону 6-7 метрів від будинку, тож будь ласка відходьте досить далеко від парті рум. Десь в районі парковки для гостів можна. В нашій страті проживають люди, котрі дуже хочуть, щоб ніхто не курив, то доходить до "цирків": фотографують тих, хто палить і пишуть страті і т.д. Короче, давайте так, щоб потім штоафи не платити.
-
Дякую♥️🥰
-
Нема проблем, я краще не буду палити
-
Бо знаю, тут з цим дурдом
-
Якщо хочеться, то будь ласка, але просто далі 🙂
-
Я курю электронки усюди та нема ніяких проблем з цим
-
Я не кажу що буду курити прям там😅 просто кажу що усюди в центрі я бачу люди курять 🤷🏼♀️
-
На вулиці, подалі від людей будь ласка. Хоча з електронними може не дуже жорстко. В нас один "член"-маразматик вже дістав, бо вирішив, що наша страта має бути smoke free environment, тож маразм!!!
-
Електронні не дають запаху,але звісно що ніхто в лице курити не буде та будемо виходити та поважати інших,дякую вам за можливість прийти до вас🥳
-
Доречі, Каріна, можна пін поставити на моє повідомлення? Я иак розумію, що сама я того зробити не можу, хіба би я зараз сильно тупила 🙂 Ще одне. В нас якісь кошти на тарілки і стакани будуть? Я зганяю в Долар Стор в будь-якому випадку.
-
Без проблем. Сама хочу людей зустріти 🤩
-
Напишіть скільки буде коштувати,ми вирішимо це питання🙏🏻🤍
-
Дякую Юля!
-
Добавила
-
Це все залежить від "волі случая". Я палю електронки, але бували випадки коли люди були нераді)) так шо краще перестразовуватись або відходити дуже далеко
-
Мене чоловік підвезе з північного Ванкуверу, є 2 місця якщо хтось хоче приєднатись! Живу недалеко від Lion’s gate Bridge Назад на таксі планую
Можете писати подібні пропозиції з хештегом: #транспорт і локацію: #NorthVancouver
-
Я сподіваюся, що курці не відійдуть в Burnaby 🤣🤣🤣
-
Мене це тут так кумарить в тому плані, що курити траву тут ок скрізь хоча вона смердить А електронка яка пахне ароматизаторами це погано)))
-
Хто живе поряд з english bay? Можемо таксі викладати туди/назад і розділити