Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Всім привіт! Я волонтерю на цій благодійний вечері. Особисто знаю засновниць фонду, вони перевірені. На вечері можна купити нашу українську їжу і потеревенити з співвітчизниками або однодумцями. А всі виручені гроші підуть на закупку аптечок, турнікетів і форми для української армії.
Чекаю всіх особисто 18-го числа💙💛
-
Оо супер 💙 Я не в церкві, а волонтер при фонді. Але без різниці, побачимося на вечері!
-
Я не змогла отримати трансфер (зразу вибачаюсь якщо не так написала прізвище☺️) Ольга Мозгова та Лілі без прізвища😔 Ви повинні були отримати свої кошти назад🙏🏻
-
Всього я отримала 23 трансфери☺️ всі,хто скидав дуже дякую🥂 ви повинні були отримати смс що я отримала трансфер
-
Яке ваше ім’я та прізвище ?
-
Я теж смс не отримала, я скрін кидала 9 листопада, ❤ реакція була, це зараховується?🙃
-
Я написала дві людини яких на жаль трансфер я не отримала😔 а ваш так,вже у мене
-
І моє, будь ласка, якщо не важко. Теж немає імейлу😔
-
КОМУ НЕ ПРИЙШЛО ПІДТВЕРДЖЕННЯ: Мені ніколи не приходить підвердження, може в різних банках по-різному. Але якщо зайти на онлайн банкінг > ітрансфер > manage > показує всі трансфери і пише deposited якщо отримали. В мене scotiabank, але я впевнена ви самі можете перевіряти це навіть якщо інші банки
-
Я думала прийти і подивитись що у них в меню є. Так можна?😚 В опитуванні тисла що піду, але не знаю в список попала чи ні.
-
Я теж не отримала підтвердження 🤷🏼♀️
-
Ось я написала дві людини чий депозит не отримала,всі інші депозити в мене😊🥂
-
Так😊
-
Супер
-
Ми ж не в кафе будемо. Це кімната для відпочинку. Замовимо великі порціі суші. Вибрати, нажаль, не вийде. Там паті трейли
-
Аа, я то думала що це буде у суші барі