Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Мне пишут такие сообщения ненависти что мне стыдно даже читать,хоть я люблю иногда матерится
-
Да!!!
-
Ого желчи то сколько
-
Держись. Это не навсегда.
-
Может пока закрыть группу, кто будет появляться гадить и исчезать
-
Ну типа доступ новых участников
-
Та за сьогодні вже 4пішло
-
Ті, кому не подобається самі підуть.
-
Та вони то підуть. Просто ме пішла, прийшла, нагадила та знову пішла. Ходить туди сюди, а двері закрити забула))
-
Ну то десь на тиждень, чи до нової жертви... Я розумію, що воно болить, але...
-
Її можна забанити якось? Точково
-
Хз. Я у тому не знаюся
-
@Kareliiya як банити учасників, які псують повітря hate speech and harassment?
-
Дівчата привіт👋! Щаслива, що знайшла цю групу🤩 Доєдналась спочатку до паралельної, а тепер і сюди. Вечірка, яку ви організували-супер! Буду чекати наступної і приєднаюсь із задоволенням.
-
Круто
-
Але адмін паралельної групи створила свою Солов'їну групу на хвилі hate speech адміна поточної. І якщо адмін Українок вибачилась за свою hate speech, то адмін паралельної за свій hate speech не вибачилась і навіть не представилась, її нік - Me
-
Дякую, що ввели у стан справ, бо я якраз доєдналась у паралельну через запрошення у фб. Я б хотіла залишитись у групі з здоровою атмосферою без хейту і тп👍
-
То тут імо здоровіша, бо адмін не ховає ім'я і адмін вибачилась. Shit happens, усі косячать, але не усі вибачаються. І ще тим, що тут за речення російською Вам не писатимуть образ нікуди, а відреагують по суті звернення.
-
Чудово, цього достатньо)
-
Я зустріла у Ванкувері багато лицемірних українців, які своє знання української мови використовують не во благо, а заради цькування інших. Російськомовних українців, росіян і білорусів, які сюди виїхали пару чи більше років тому. Таке відчуття, що вони приходять на роботу і кожен день починають із цькування колег-іранців, колег-індусів і колег-китайців, бо уряди їх країн підтримують путіна і рашку.