Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Места на подработку - ограничены! Берем если нет опыта, обучение оплачивамое! Оплата: Будни: 180 евро в день. Суббота: 200 евро в день. Рабочие дни: с понедельника по субботу За доп. инф. в л\с
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення
-
Привіт дівчатка! В цю суботу о 17:30 в нас буде передноворічна вечірка, де ми будемо красиво прощатись зі старим роком в компанії чудових українських дівчат ✨ На вас чекатиме просекко, десерти та святковий тортик, професійний фотограф та затишна локація в самому центрі! Якщо записатись сьогодні, ціна 69$ замість 80$ 🔥 Пишіть мені в особисті якщо бажаєте записатись 🫶🏼
-
🌟 Вебінар: "Immigration to Canada. Що готує нам 2025 рік" 🌟 📅 Дата: 21 грудня 2024 року 🕒 Час: 22:00 по Києву, 15:00 за Монреалем 📍 Запрошуйте друзів та знайомих! 🔗 Посилання на вебінар - www.youtube.com/watch?v=S32r3MY61FM 📌 Спікер: Дарія Грабчук — імміграційний експерт із багаторічним досвідом. Дарія поділиться своїми професійними прогнозами на основі практики та заяв від IRCC (Immigration, Refugees and Citizenship Canada).
-
Всім привіт! 🇺🇦 Запрошуємо вас взяти участь у різдвяному мітингу. Як завжди будемо доносити канадійцям важливу інформацію та збирати кошти на ЗСУ та також поспіваємо різдвяних колядок. 🌲Вміння співати, гарний одяг та креативні ідеї вітаються, але не обов'язкові, будемо раді вас бачити в будь-якому випадку ❤️ Головне одягайтеся тепленько щоб не змерзнути. 📅 Дата: в недію ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Додавайтеся в нашу групу щоб не пропустити наступні мітинги: www.facebook.com/groups/459125390433969/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення