Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
То ще можна заплатити?)
-
Ще можна приєднатися? Я голосувала, але ще не сплачувала
-
Я дала 24 години щоб всі могли проголосувати, зараз вже більше людей пишуть що хочуть доєднатись , до цього також було голосування,якщо брати тільки голосування то 40 людей сказали що будуть
-
Я заплуталась вже
-
Окей, тоді я кидаю вам гроші :)
-
Це гроші на суші по бажанню,а не за саму зустріч
-
Якщо ви будете їсти з нами,то кидайте☺️ якщо ні,то просила приходьте та алкоголь з собою
-
Треба зробити пост про алкоголь та інші напої що кожен приносить те,що він п’є
-
Я приймаю трансфери сьогодні 17.11 а завтра вже їду замовляти суші, алкоголь приносити з собою,соки,води також☺️ Нас вже біля 45 так що будь ласка з сьогоднішнього дня хто не проголосував та не скинув гроші не питайте чи можна прийти☺️👌🏼 Я сюди скину список хто скинув гроші,будь ласка пробачте якщо я неправильно написала ваше ім’я або прізвище або обидва😌 Дякую за увагу!
-
Чи не проти ви щоб я скинула список тих,хто заплатив?дякую!
-
Діна Такаченко,будь ласка зв’яжіться зі мною,ви скинули трансфер але ваше питання я не зрозуміла,скиньте відповідь будь ласка🙏🏻
-
Також мені написали що проти оприлюднення списку тих хто оплатив,тому будемо без цього
-
А в мене питання з приводу парковки, Каріна писала здається, що там visitor permit потрібен? Чи там просто visitor parking і можна просто паркуватися?
-
Я не писала нічого про парковку🤷🏼♀️
-
Порахуйте тих, хто заплатив буд ласка. Якщо там вже 50, то інше вже не можуть прийти. Якщо ще декілька "місць", то треба запитати хто ще йде, хто не хоче суші. Якось не хочеться на дверях стояти і рахувати, або комусь говорити, що вже немає місця.
-
Yulka на разі в списку 35 людей які заплатили
-
Парті рум на першому поверсі. Перших людей я зустріну, а далі йдіть на шум 🙂 Якщо серьйозно, то я повішу якесь повідомлення біля дверей.
-
Ок. Дівчата, хто не платив, будь ласка, відгукніться, щоб знати кількість. ДЯКУЮ
-
В pin messages є про парковку. Беріть до уваги, що ми збираємося в суботу і інші жителі будуть мати гостей. Якщо буде місце на гостьвій парковці, то паркуйтесь, я дам visitor parking. Я б не розраховувала на багато місця, напевно 1-2 машини. Поряд є невеликий парк, але там є якийсь будинок, де збираються філіпінці, тож може бути зайнято.
-
Далі, парковка на вулиці, а тут як повезе - може бути далеченько від будинку.