Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Так я не понимаю. Вас похоже, а вы меня
-
На вечеринке все было отлично
-
Они подняли этот срач и отпачковались. Админ наша за свою грубость попросила прошение. Под кровью я имела ввиду, что они просто хотят сраться
-
Якось так) аби питання було в мові чи Україну бомбили через мовне питання. Коні бігали по колу, коням було весело)))
-
Ну знаете российская пропаганда и на них подействовала.
-
Шкода, що історично сталось, що багато українців, особливо шкода харків'ян - мешканців першої столиці України та запоріжан - мешканців історичної колиски України. Але радує, що ми всі знаємо українську і ми українці.
-
Прикол, нещодавно біля Глен парку в Коквітлемі до дерев знизу попримотували фото іранського президента з підписом попросіть свого песика подзюрити йому на фейс. Іранцям теж болить Іран і їм соромно, що українці гинуть від їх іранської дбльної влади.
-
Через довгий період русифікації українців. Так сталось, що російська стала мовою, якою на данний момент легше
-
Бо какая разніца. А це вилікувати тяжко. Це хвороба, позбутись якої тяжко
-
Для мене питання не в цькуванні за кілька речень російською, а в цькуванні українців за українську. Я з величезною повагою ставлюся до російськомовних українців, які зараз вчать українську, розумію, що це не просто. Але коли, до мене проявляють неповагу за те, що я україномовна і роблю вибір зустрітися з таким же україномовним середовищем - це правда дуже образливо. Каріна мені здалася дуже милою і щирою дівчиною, навіть із її російськими піснями. Чесно кажучи у мене було бажання з нею подружитися після зустрічі. Але коли я побачила відео, уже після зустрічі... У мене дуже двоякі переживання тепер, бо з однієї сторони людина його видалила і вибачилась, за що безумовно велика повага до неї, а з іншої сторони такі речі чути дуже боляче, що ти душніла лиш за те, що ти українка і розмовляєш українською. Та і довіряти людині після такого дуже важко... Чесно кажучи не знаю, що робити, цькування і прокльони після вибачень я не підтримую звичайно ж, але і не знаю чи можу людині довіряти після такого...
-
Значить, ці люди в побуті російськомовні, їм зручно, це їх зона комфорту. Нікому не хочеться напрягатись зайвий раз.
-
А Харків яка? Він же до Києва був столицею.