Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Так вам би ще десь естімейт зробити... я була у ендодонтиста і за 5ку десь 1300-1700 взяли не пам'ятаю. Бо чоловіку теж робили десь 1700. Просто мені ендодонтист казав що ціна залежить не тільки від стандартної роботи але і від матеріалу який в Україні поклали. Мені він переробляв рут канал. Казав що у нас буває дуже складно переробити з пост радянського простору. Якщо ціни ок, я можу глянути, десь візитки були.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/eligibility-and-enrolment/are-you-eligible#medicalexam
-
Скачуєте reimbursement forms заповнюєте, додайте чеки та відправити звичайною поштою на адресу вказаній у формі
-
Поки війна, то ця опція відсутня. Дітей туди не можна везти
-
То все одно 1000кад і 2500кад - це різні речі. А де вони приймають?
-
От я б теж хотіла, щоб так зробили рут канал, щоб я не пам'ятала ні стоматолога, ні вартість лікування зубчика)))
-
5ка - це моляр?
-
Ірена, і ще нюанс: сюди так дорого летіти і тут жити, що якщо я вже полечу в Україну лікувати зуби, то сюди мене вже нічим не заженеш. Тому я тут до весни посиджу, щоб там вже не холодно було, бо в Україні зараз світла і отоплення майже нема.
-
Це я до прикладу вам скинула ціни по Канаді, щоб вас зорієнтувати, але дійсно, сходіть в іншу якусь клініку біля вас де хороші відгуки в гуглі і хай подивляться на стан зубу і дадуть свою ціну. Можливо і справді вам лікар завищив вартість… Я була в Pacific Dental Center і там нормальні ціни більш менш, то можливо вони порадять спеціаліста по root canal
-
От і не знаю) це по середині ряда наступна за кликом. Мабуть моляр. За нею точно моляри)
-
Ну то було роки два тому. І в мене багато всього пороблено😅
-
Дякую
-
Моляр - це великий зуб, у якого 3 кореня
-
VanEndo (604) 879-0661 maps.app.goo.gl/y8d9dWETu5XD3nPW6 Ходила сюди, 1550 коштувало. Доктор робив Mahmoud Ektefaie. Щоправда вони не чекають на страхову, вам клейм самим потрібно подавати, це якщо є страхування. Лікар зробив все чудово, два роки вже пройшло і все гуд. Просто ще може вам у ціну додали ціну коронки. Тут зазвичай якщо роблять рут канал то закривають коронкою. А вона ще 1200 за моляр. Страхова покриває їх тільки 50%... Чоловіку теж у цій клініці робили, через десну обрізали канали, бо в Україні йому щось дуже давно накрутили і тут не змогли на пряму до кінця дістати.
-
Якщо ще комусь потрібен лікар зубний, правда російськомовна може ще іврит, не знаю, вона з Ізраїлю якщо не помиляюсь. Dr. Judy Gough працювала в Family First Dental (604) 876-4810 maps.app.goo.gl/fvgty3GkE5wsT5CP8
-
Коронка 1700 додатково, 850 з кишені.
-
А за естімейт потрібно платити? Бо консультація 250 кад, то так з тієї страховки і не полікуєш нічого.