Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
На даний момент намагаюсь вирішити питання локації, саме тому і запитую про актуальність питання взагалі)
-
Ліза, доброго дня! В мене 2 доньки: 5 та 7 років. Мы в ванкувері в даунтауні. Я зацікавлена, якщо десь поруч
-
Доброго дня, дякую за відповідь! Вирішується питання локації😌
-
Привіт дівчата. @SUNRG_18, @Kareliiya, Nataliia. Я б хотіла на цих вихідних, або на цьому тижні, виїхати в гори ( Grouse). Які у вас плани?) Я ще не воджу авто, тому мій план добиратись на транспорті🥲✨ Аа на вихідних вже Різдво🤩 Може тоді на наступних вихідних після Різдва
-
Привіт!я поки чекаю посилку з Києва з моїм снаряддям,не знаю коли вона прийде 😢
-
@SUNRG_18 , @Kareliiya Залишаємось на зв‘язку👍
-
Може завелика посилка. А так якщо це канадська пошта, то вони ніколи крім того що влазить в поштову скриньку не привозили мені). Все інше у відділення і це завжди +1-3 дні на доставку, бо вони можуть ще другий раз приїхати спробувати доставити. Інші перевізники майже те саме було, але інколи коли треба підпис, то могли і на поверх принести. Краще за все амазон (якщо є прайм це дуже швидко), вони доставляють і по вихідним. Зрозуміло що це не з України. А ви як міст експресом з України слали? Чи з укр пошти?
-
Дівчата, стартує наступного року, хто хоче приєднатись?
-
До речі, в мові нема обмежень, навіть панянка з "українки солов'їною" стерпіла і не прокляла жінок, що говорять російською. Я була на ознайомлювальній зустрічі, але через брак часу і двох маленьких непосид не зможу без няні брати участь, хоч дуже хотіла. Олена - хороший фахівець.
-
forms.gle/oDBvaRowz9JoLYqq8
-
Я була в одному, але не пам'ятаю де він, і чула про ще один. Там такий дурдом був. Що вдруге ради не хочу. Називалась Jungle Jacks
-
Це центр з батутами, и зонами на різні возрасти
-
Teresa Вас би в ЗСУ, ціни б Вам не було)) але от біда: багато наших героїв російськомовні. І взагалі якщо Вам було конче необхідно залишити тут свій обурливий коментар, то це red flag- до психолога. Олена Вам допоможе і з цим. Можна просто пролистувати коментар, який Вас не цікавить.
-
www.facebook.com/marketplace/item/1301809823929053/?mibextid=dXMIcH