Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Безкоштовна податкова клініка для українців (Безкоштовна податкова клініка – це місце, де люди, які мають право, можуть безкоштовно отримати свої податкові декларації за допомогою волонтерів). Тамара Круг, сертифікований бухгалтер, надає безкоштовну податкову консультацію. Сервіс доступний англійською або українською мовами. На консультацію можна прийти особисто (Delta, BC) або віртуально (Zoom). Будь ласка, зв’яжіться з нею за номером 778-317-0502 або [email protected], щоб записатися на зустріч. Щоб допомогти вам з податковою декларацією, приготуйтесь, будь ласка. Для всіх: - SIN number, - адреса, - Tax slips (папери від роботодавця, від урядових агентів чи організацій, від банку чи інших кредитних інститутів, від університів та коледжів): Т3, Т4, Т4А, Т4Е, Т4A(CPP), T4A(OAS), T5007, T5, T2022, та інші - однією сумою медичні затрати (скільки коштували ліки, дентіст, equipment, et cetera) Для новоприбулих: - знати дату прибуття, - знати дохід в своїй країні до приїзду в Канаду, - знати день народження дружини(чоловіка), - знати ім'я і день народження своїх дітей Для студентів: - знати ім'я університету/коледжу, - знати ім'я програми, де навчається Для самозайнятих: - однією сумою дохід, - код бізнесу по NAICS, - подрібний звіт стосовно затрат
-
Уряд Канади оголосив про продовження CUAET програми: 1. Українці та члени сімей можуть подаватися на візу до 15 Липня 2023 2. Усім хто мають діючі CUAET візи, потрібно вїхати у Канаду до 31 Березня 2024 щоб скористатися перевагами прграми. Усі наявні допомоги продовженні до завершення програми. Офіційна інформація та дати: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
🕊️ Пропонуємо смачні пасочки на замовлення до вашого Великоднього столу 🕊️ По-домашньому і спечені з любов’ю, щоб потішити вас у свята! Вага 600 грам. Два види декору. З родзинками. Забирати у Ванкувері. Звертайтесь за телефоном 778-554-5777 або пишіть у приватні повідомлення. #паска #великдень #пасочки #ванкувер
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Англійська мова онлайн від мовної школи EDUCADO🥑 📍Вартість індивідуального уроку: від 375 грн/60 хв Рівні: А1-В2 📍Заняття англійською з нуля в групі з 4 людей - 4800 грн за семестр (24 заняття) ✅Є безкоштовний пробний урок 📩Якщо цікаво, пишіть в особисті
-
Дівчата привіт, мене звати Ірина я фотограф, хочу запропонувати свої послуги фотосессії бо зараз якраз дуже гарний час розквіли сакури, Пропоную провести таку фотосесію за добровільний донат Будьласка напишіть мені якщо зацікавлені, дякую!
-
Всім привіт! Ділюся корисними та безкоштовними ресурсами які вам можуть допомогти в Канаді 💙 Тут свіжа добірка різних вакансії, де раді українцям t.me/jobsforukrainian/2034 Безкоштовні консультації - t.me/jobsforukrainian/1923 👈 А тут багато курсів з англійської які були платними, але стали безкоштовними для українців: t.me/korysnostykanal/27
-
Всім доброго вечора! Декілька питань тим у кого є діти, в моєму випадку брат чи сестра Буду вдячна за поради 🤗 Хто може порекомендувати зі свого досвіду secondary school (Vancouver, Burnaby, New Westminster, Coquitlam and Port Moody) Або навпаки, точно не рекомендувати Та в цього хлопця через два тижні день народження - 14 років! Які ідеї розваг, куди сходити, що робити, атракціі Буду вдячна за ідеї 😍❤️
-
Добрий вечір. Долучайтесь до групи, будемо ділитесь речами один з одним for free 🍀t.me/buynothingVanUkraine
-
Mountain heritage high School або секондер не пам'ятаю. Дуже хвалять. Наша ще не дійшла до такого віку.