Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Підкажіть будь ласка. Дитина 6 років. Ідемо до стоматолога у п'ятницю. Від 7 червня по вчорашній день приймали антибіотики, бо була інфекція на яснах. Вчора ввечері і вночі з'явилася температура 37.8, а сьогодні в обід діарея. Дитина замучена. Унітаза вже боїться. Які лікарства тут можна придбати від діареї. Бо у аптеці запропонували лише Тайленол. Чи тут потрібно з таким питанням до лікаря?
-
Я слідкую за цією дівчиною, вона виставляє ліки, які продаються без рецепту в Канаді, наче шось скріплююче у неї було, подивіться в закріплених сторіс Можете написати їй напряму, вона відповідає та також може допомогти знайти ліки instagram.com/anastasia_bezpalchuk.ca?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
я би пійшла в емердженси. чи до валк ин зранку. хоча в мене був .кспіріенс лише з отитом, в имердженсі відреагували швидко
-
Доброго дня 💙💛 Я професійний грумер і хочу поділитися деякими своїми роботами . Працюю в салоні , але хочу і можу взяти ще декількая цуценят для перевтілення або звичайного, гігіеничного грумінг-догляду . Можу приїхати до вас . Бажано , якщо ви знаходитесь десь неподалік моєї локації . 500 west 12 avenue, Vancouver Дякую ! Have a good one 🕊️ Моя робоча сторінка instagram.com/grooming_master_av?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт! шукаємо людину на підселення в 3-bedroom в окрему кімнату, ванна буде шеритись з одною дівчинкою. Оренда з 1 вересня 4940 Main Street, близько до центру 1170$ за фото/відео пишіть в особисті :)
-
Батьки, важлива інформація❗❗❗ Ваша дитина довго сидить в телефоні за переглядом відео чи в іграх, для цього є рішення🤩 😇Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування в таких іграх як (Scratch, Minecraft, Roblox)💻 Ваші діти зможуть не тільки грати а й створювати свої ігри, та навіть потім продавати їх🤑 Також в нас є цікаві курси: Англійської 🇬🇧 Польської 🇵🇱 Німецької 🇩🇪 Математики 📐 Наша команда молодих та енергійних викладачів допоможе підтримувати знання вашої дитини на високому рівні🎓 Та забуте за літо😜 Запишіться на пробний урок вже сьогодні, в особисті повідомлення📩⏳
-
Батьки, важлива інформація❗❗❗ Ваша дитина довго сидить в телефоні за переглядом відео чи в іграх, для цього є рішення🤩 😇Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування в таких іграх як (Scratch, Minecraft, Roblox)💻 Ваші діти зможуть не тільки грати а й створювати свої ігри, та навіть потім продавати їх🤑 Також в нас є цікаві курси: Англійської 🇬🇧 Польської 🇵🇱 Німецької 🇩🇪 Математики 📐 Наша команда молодих та енергійних викладачів допоможе підтримувати знання вашої дитини на високому рівні🎓 Та те шо забуте за літо😜 Запишіться на пробний урок вже сьогодні, в особисті повідомлення📩⏳
-
Всім привіт 😌 Наша онлайн школа програмування💻 📢Запрошує батьків та діток віком від 6-17 років на Пробне БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 ✅Якщо ваша дитинка полюбляє грати в ігри, а користі мало?) ❗Навчається, але без задоволення?) ❗МИ ЗРОБИМО ТАК ЩО ВАША ДИТИНКА БУДЕ В ЗАХВАТІ 🤩 ВІД ПРОГРАМУВАННЯ І НАВІТЬ ДІВЧАТКА😁 ➡️Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування які проходять на платформі zoom 🤩 ✅В нас є курси на будь-який смак: від курсу Digital Art редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). ❗Мега популярні 🔥 курси ROBLOX, UNITY,Minecraft не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Будемо Раді чекати Вас у себе на пробному занятті 😌 Пишіть мені 📩 "ЦІКАВО" і 🎁БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАЙТЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁
-
Увага, батьки❗❗❗ Ваша дитина довго сидить в телефоні за переглядом відео чи в іграх, для цього є рішення🤩 😇Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування в таких іграх як (Scratch, Minecraft, Roblox)💻 Ваші діти зможуть не тільки грати а й створювати свої ігри, та навіть потім продавати їх🤑 Також в нас є цікаві курси: Англійської 🇬🇧 Польської 🇵🇱 Німецької 🇩🇪 Математики 📐 Наша команда молодих та енергійних викладачів допоможе підтримувати знання вашої дитини на високому рівні🎓 Та те шо забуте за літо😜 Запишіться на пробний урок вже сьогодні, в особисті повідомлення📩⏳
-
Здравствуйте. Сдается комната с 15 августа. Первый этаж частного дома (не бейсмент). Burnaby (угол Canada Way и Edmonds). Комната с мебелью, телевидение, интернет. Кухня и санузел общие. На длительный срок. Если интересующий пишите в личике. Обращаться только мужчинам!
-
Хочете познайомити свою дитину зі світом програмування?😎 Наша онлайн-школа🌿 пропонує безкоштовний пробний урок для дітей від 5️⃣ до 1️⃣7️⃣ років 😲 ️Наші напрямки: Scratch 🦊 Minecraft 💟 Roblox🧚 Не прогавте можливість розкрити потенціал вашої дитини! ✨ За подробицями пишіть в дірект💓