Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
☺️Дорогі батьки! Шукаєте чудовий спосіб зацікавити вашу дитину програмуванням? Приєднуйтесь до нашого безкоштовного воркшопу з програмування для дітей! Прийняти участь зможуть діти 6-17 років‼️ Навчання буде цікавим та змістовним, з використанням інтерактивних методів та захопливих завдань. Метою нашого заходу є: - Ознайомити з основами IT та показати, що вивчати програмування не складно, а навпаки цікаво та весело ⁃ Заохотити в подальшому розвиватися в цій сфері 🔥Створити власний проєкт Для реєстрації, залиште + в особистих Кількість місць є обмеженою‼️
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 📌📌Шукаю водія з авто 🌐Словенія,Хорватія,Італія, Австрія, Німеччина 🚗Умови -з особистим або орендованим авто -Виплати здійснюються щодня від 2000 € за рейс -Компенсація витрат -маршрут 250-700 км 🌏Запрошуємо водіїв з усієї Європи 🫂Приєднуйтесь до нашої команди 📌📌детально в особисті повідомлення
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 Ищу водителя с авто 🌐 Локация: Словения,Хорватия,Австрия, Германия,Италия 🚙 Условия: -С личным или арендованным автомобилем -Зарплата ежедневно от 2000€ за рейс -компенсация расходов -Маршрут 250-600 км 🌍 Приглашаем водителей со всей Европы. 👥 Присоединяйтесь к нашей команде! 📌 Все вопросы в Личные сообщения
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 Ищу водителя с авто 🌐 Локация: Словения,Хорватия,Австрия, Германия,Италия 🚙 Условия: -С личным или арендованным автомобилем -Зарплата ежедневно от 2000€ за рейс -компенсация расходов -Маршрут 250-600 км 🌍 Приглашаем водителей со всей Европы. 👥 Присоединяйтесь к нашей команде! 📌 Все вопросы в Личные сообщения
-
-
-
⚡️“Бумбокс” - 3 квітня у ВАНКУВЕРІ!🔥 Приходьте на концерт послухати найрідніші пісні, які так допомагають та віддзеркалюють наше сьогодення. Нам всім потрібна ця музтерапія 🔉 🇺🇦 Разом переможемо! ✊🏻 🎟Придбати квиток тут - bomond.com/tours/boombox-north-american-tour-2024
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 📌📌Шукаю водія з авто 🌐Словенія,Хорватія,Італія, Австрія, Німеччина 🚗Умови -з особистим або орендованим авто -Виплати здійснюються щодня від 2000 € за рейс -Компенсація витрат -маршрут 250-700 км 🌏Запрошуємо водіїв з усієї Європи 🫂Приєднуйтесь до нашої команди 📌📌детально в особисті повідомлення
-
-
Привіт всім! Маю ідею і цікаво чи є зацікавлені діти/батьки. Я працюю як практикуючий спеціаліст в It більше 3 років. Хочу запросити на безкоштовні майстер-класи по створенню сайтів, ігор, чат-ботів та мультиків діток від 6 до 17 років. Ціль: познайомити з темою, створити власний перший проєкт і надихнути на подальше вивчення цієї сфери. Заняття буде проходити безкоштовно в онлайн форматі❤️ Підтримайте мою ініціативу 🙏 Вперед у світ технологій разом! 💥 Чекаю відповідей в особистих, кому цікаво!
-
-
Весна – це завжди оновлення, сонячні 🌞дні відвідують нас все частіше, фарби довкола стають яскравішими!🌈 Тому навесні нам дуже хочеться приміряти новий образ 👸 Я знаю, що вам запропонувати! Наприклад, найкрасивіші відтінки блонду будуть якраз! Теплий/холодний – вирішувати вам! Я завжди у вашому розпорядженні, щоб зробити це якісно, круто та надійно! І супер-особливий догляд! 😉 Записатися або отримати безкоштовну консультацію ви можете: instagram.com/mila.hair.canada
-
UA_CANADA 🎞 www.youtube.com/watch?v=TWx2LZD-YCY ✅ Чи отримують Work Permit, після 31 березня, в аеропортах Канади
-
Всім привіт) Ми Ваня і Таня, семейна пара фоторгаф та відеограф. Основні направлення сімейна весільна фотографія та комерційна зйомка для компаній. Вже місяць як у Ванкувері🥰 Дуже любимо те що робимо🤍знаходимо мистецтво у кожному моменті. Обожнюємо домашні сімейні зйомки, живі, про людей, їх цінності, в місці де для них це буде пам‘ять та говоритиме про них) Будемо дуже радіти побачити вас у нашому об’єктиві😉📷 Наш інстаграм @skufinsky www.instagram.com/skufinsky?igsh=MWlxOHh5Ym10M3E3dw== -сімейні -індивідуальні -хедшоти -лавсторі -весільні -івенти #фотографванкувер
-
Привіт, я перукар колорист, для мене в першу чергу якість волосся, хотіла поділитись з вами результатом, три полірування гарячими ножицями ,10місяців. Для тих хто мріє про розкішне не посічене волосся, запрошую до мене. Приймаю в Ленглі а також з виїздом на дім. 6723776844 Жанна.
-
📌СРОЧНО ТРЕБУЕТСЯ ОПЫТНЫЕ ВОДИТЕЛЯ! Перевозка 🧕🏾👳🏾♂️ по территории ЕС 🌍 🚗Словакия 🚗Словения 🚗Хорватия 🚗Латвия 🚗Болгария 🚗Польша 🚗Венгрия 🚗Литва ✅Требования -наличие своего или арендованного авто. -умение разбираться в картах -ответственность -дисциплина Гарантируем 💯 : - порядочность 👌 - своевременную оплату от 3000💲за рейс -только проверенные маршруты 🗺 поддержка опытных логистов по всему маршруту 24/7📱 -безопасные точки 💯 Связь в любое время 👌
-
Постоянно угнетают страхи, тревоги и беспокойства? Будущее туманно и неопределённо? Крайне сложно сделать выбор, потому что сомнения и страхи разрывают на части? Навязчивые мысли и ночная бессонница стали привычными спутниками, которые мучают, забирая всю жизненную энергию? А порой просто не хочется жить? Я помогаю избавиться от всех этих ощущений! Забудь о страхах и неуверенности. Получи чёткое видение своего будущего и реализуй его! Вновь обрети самого себя! Приглашаю на бесплатную онлайн-консультацию. Пиши мне @mikekurn +1253 349 00 26
-
📌СРОЧНО ТРЕБУЕТСЯ ОПЫТНЫЕ ВОДИТЕЛЯ! Перевозка 🧕🏾👳🏾♂️ по территории ЕС 🌍 🚗Словакия 🚗Словения 🚗Хорватия 🚗Латвия 🚗Болгария 🚗Польша 🚗Венгрия 🚗Литва ✅Требования -наличие своего или арендованного авто. -умение разбираться в картах -ответственность -дисциплина Гарантируем 💯 : - порядочность 👌 - своевременную оплату от 3000💲за рейс -только проверенные маршруты 🗺 поддержка опытных логистов по всему маршруту 24/7📱 -безопасные точки 💯 Связь в любое время 👌