UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну я ж говорю, зрителем разве что:-/
-
Автобус ходить раз в півгодини. Мав бути в 16:22. Я сиділа на зупинці ,де тільки цей єдиний автобус ходить. Якийсь автобус проїхав навіть не зупиняючись по іншій полосі на швидкості в 16-15. Тепер я подивилася,а з розкладу в 16:22 він зник. Це якесь неподобство і я в шоці. Йти пішки 6 км я не хочу зовсім
-
Хз, то мне выходить или не стоит уже
-
Ви через що перевіряєте?
-
Всім привіт) хочу поділитися з вами своєю історією яка сталася цієї ночі. В два часа ночі почав сильно боліти живіт🤯це просто було нестерпно,я дуже злякалася тому що недавно прилетіла в Калгарі і медичну страховку не вспіла зробити😓 Подзвонила на швидку розказала як є і через п’ять хв швидка була у мене в дома. Забрали мене в лікарню,взяли всі аналізи,зробили узі,рентген і бігали через кожних півгодини міряли температуру,тиск,та ситурацію. Я сиділа і переживала скільки доведеться мені за це все заплатити🤦🏼♀️ Потім прийшов доктор який робив огляд і попросив мій ворк перміт щоб зробити копію,до чого я це все веду 😊я і копійки не заплатила))я приємно була здивована🥺 Канада чудова країна і люди тут дуже добрі🥰
-
Та кроме карт больше ничего
-
Да. Нас 6, но играть щас будем в Цивилизацию, она на 5. Если есть игра какая-то вдруг у тебя...
-
Люди, а кудись можна нажалітися на водія автобуса?
-
Ооо дякую величезне.😊
-
Так звичайно буду робити,просто не встигла. Дякую♥️
-
Понял, ну ладно тогда, пойду на треню наверное
-
Робіть хелф карту все одно. Не хворійте❤️
-
Вітаю шановні. Скільки зараз коштує страховка на автомобіль для новоприбулих? Велике дякую за відповідь.
-
Трак еды - Done
-
тоже не раз таке було
-
Якщо що, якщо прийде ідіть до Alberta Health офіс і там можна вже точно про це розмовляти. Бо кожна ситуація індивідуальна. Наприклад за швидку за малу з мене не взяли, за мене коли я думала, що в мене щось з серцем взяли.
-
Не хочу вас лякати. Є невелика вірогідність, що якійсь біл може прийти за швидку, а може і не прийти, то вже як Alberta Health вирішить, скоріше всього ні, бо усі українці підпадають под CUAET.
-
В -23 це зрозуміло,погодні умови. Наступний замість 16:51 приїхав в 16: 37. Я в шоці
-
Ну в акаунті банку CIBC є функція чек
-
И скільки взяли?
20 Jan 2023, 19:11
100081/372887
5 minutes ago