UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну в акаунті банку CIBC є функція чек
-
И скільки взяли?
-
Перша
-
Буду знати. Дякую)
-
Страховка йде на водія окрім машини
-
Тобто зрозуміло, він проїхав повз. Я залишиласт мерзнути ше 45 хв. Але такі випадки мене дуже змотивували піти в автошколу.
-
Ааа тоді хз. Перевірте може ви один з білів не оплатили? Або дивіться динаміку далі. Але чесно не партесь поки особливо. Якщо ви справно все платите він буде норм.
-
275 cad.
-
щоб перевозити речі
-
Шукаю вчителя англійської мови онлайн
-
Не знаю в якій темі запитати, але блища тема чату ця. Чи хтось вже орендував U-haul?
-
Так, ми брали як переїжджали
-
Потрібна людина яка розбирається в принтирах, а саме в його налаштуванні.Буду дуже вдячний за допомогу! 😊
-
Місяць використання води з під крану, в чайнику ніякого сліду накипу немає, Bridgeland
-
Всім привіт) Хто вміє та може зробити масаж декілька сеансів? Дякую, гарного дня✌️
-
Які саме кредитні спілки дають кредитну карту українцям, який ліміт?
-
Больше 70% тратити? Может овердрафт или кредитку больше,чем надо пополняли?
-
Привіт українські друзі🇺🇦 Шукаю роботу у трьох напрямках які я люблю та маю досвід: 1) робота в офісі, помічник бухгалтера, офісний клерк.. та інші подібні вакансії (на рецепцію ще вагаюсь бо не такий біглий англійський) маю великий досвід бухгалтером в Україні. 2) Хостес ресторан / експо виставки. Маю досвід у Канаді 3 місяці. 3) помічник перукаря (в Україні мала хоббі кератин, ботокс, відновлення дуже пошкодженого волосся) Закінчувала дуже давно курси перукаря, знаю ази, швидка і чітка моторика рук на фарбуванні, кератині.Але великого досвіду фарбування не маю. Зараз впевнено можу піти помічником перукаря. 💚Англійська CLB 6. Intermediate - upper intermediate Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Мне WES прислали подтверждение без апостеля
-
Чому?
20 Jan 2023, 19:11
100099/371814
37 minutes ago