UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Клубам все возрасты покорны😁 Это было Sparkle Party 10 в Festival hall
-
Есть 15 американский, носили две недели, пишите если заинтересовало.
-
Дуже Вам дякую. Тоді напишемо від руки і візьмемо копію паспорта з підписом.
-
Так
-
Есть ли в Канаде понятие наложенный платёж.Кто-то отсылал товар по почте?
-
Ще часто вкінці ологошенгя пишуть, що дають перевагу корінним народам і новоприбулим, але хто зна як там насправді
-
Подавала резюме на сайті Safeway і ще якомусь, там було питання про стать і расу. Але може то не расизм, і вони навпаки хочуть взяти темношкірого гея, щоб урізноманітнити команду 😁
-
Дякую.
-
Так так, здається компанія sobey управляє Safeway
-
Ага.
-
Друзі хтось може допомогти забрати і привезти диван? За гроші)
-
Так тьі ж себе роеш могилу тем что лайкаешь тех кто поддерживает агрессоров. Хотя почему я обьясняю....
-
Я лайкаю не человека, а его фразы. И шоб Я ещё какие-то ютубы смотрел со всякими блогеррами....
-
sobey
-
Про коренні народи це офіційна квота. З іншого, так це не можна питати. Але дякую що сказали. Буду теж дивитись, бо по закону не можна ( вони і беруть якщо хочуть взяти когось конкретно, не повинні про це офіційно писати). Компанії за це наказують штрафами.
-
добрий день. поділіться, будь ласка посиланням на групу майстрів краси у Калгарі. Шукаю майстра манікюру. Або якщо хтось може додати в цю групу, буду дуже вдячна 🙏
-
Добрый день. Вопрос такой, в каком районе Калгари лучше арендовать жилье ? Прилетаем в конце мая. Хотим снять двухкомнатную квартиру или подвал)
-
Дякую. А тепер з приводу роботи. Секонд Value Village зараз наймає багато працівників. Подавайтесь пропонуть фул тайм.
-
Та всюди є ці опитувальники, це квотні питання. Оскільки з ціллю diversity & inclusion в компанії має бути х% жінок, х% корінних народів і тд. Особливо квот дотримуються на керіаних посадах. Ну в такому форматі найбільш не вигідно бути білим, здоровим чоловіком традиційної орієнтації😅
-
Диван, 200 дол Пишіть мені повідомлення для бронювання або перед виїздом, щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
20 Jan 2023, 19:11
100335/371955
12 minutes ago