UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім мамам привіт,були у сімейного з сином, приписав ліки, коли купляли то фармацевт запитався чи маєм страхівку що покриє вартість ліків, у нас немає, є лиш звичайна хелс кард, то оплатила повну вартість. Питання: можливо хтось знає який це вид страховки і які компанії пропонують кращі варіанти. Поділіться досвідом🙏🏻
-
Продам iPhone 8, 64Gb, купляла в Україні на Розетці новий в 2018-му році, оригінальний (НЕ РЕФУРБІШД). Максимальна ємність акумулятора 80%. Користувалась ним 1,5 року, потім лежав майже весь час у коробці. В дуже гарному стані, з броньованим склом на екрані, ззаду невеличі подряпинки і одна побільше. Оригінальний чохол віддам безкоштовно, шнур для зарядки додаю. Пропонуйте свою ціну.
-
Зайдите, спросите, за это не бьют
-
Могли б ще раз надіслати, бо не відкривається(
-
Дякую за інфо
-
Я чекаю від 13 грудня. Великий waitlist
-
1. Оформляли ви benefits ? Коли ви отримали health card там був бланк на заповнення. Це дає можливість деякі ліки отримати безкоштовно ( не всі). 2. Що до private insurance. Тут ситуація приблизно така як і з insurance для авто або для тварин. Дуже індивідуально та залежить від того який план покриття ви виберете. Основні : •Manulife •BlueCross Це ті якими користуються приблизно 80% людей. Вам потрібно звʼязатися з ними и вони вам напишуть приблизно суму. Знову таки залежить що ви оберете та скільки готові платити. 3. Якщо ви працюєте або ваш чоловік , то більшість insurance покриває такі речі від роботодавця
-
Речь шла про health benefits, вы на нее должны были податься сразу как пришли Alberta health
-
Спробую з ноута) ще раз дякую
-
Prime FX міняє по 10 000 USD, без питань щодо походження, трохи більший курс ніж в Calgorex, не бере комісію за обмін. В Calforex зіткнулся з обмеженням - касир сказала, що поміняють тільки 5 тис. та десь 15 мінут заповнювали різні анкети, походження, робота, адреса, sin. Але то мені так повезло з касиром, бо деякі кажуть, що міняли без питань і більши суми.
-
Я клієнт CIBC, але вчора поїхав знімати гроші з валютної карти в TD - дало зняти 1500 CAD з комісією 3.5 cad. Більше не пробував, але все одно краще ніж по 400 в CIBC. Тако ж пропонує зробити конвертацію через Евро, хз , навіщо таке, але будуть втрати десь 10%. TD і CIBC пропонують таке. Ще нюанс - не треба знімати USD, в CIBC так точно, вони беруть у вас с карти USD, переводять їх в CAD (курс USD/CAD Монобанк 1.35) , а потім пропонують вам видати/прооати USD по курсу 1.45.)) Нема прямого зняття USD, тільки через USD->CAD->USD.
-
Доброго дня ) Можливо хтось має контакти Україно мовного ріелтора. Дякую
-
Вивчіть хоча б 100 слів по спеціальності, щоб приблизно розуміти, що від Вас хочуть, або шукайте роботу в українців
-
Стіл, 25 дол. Пишіть мені повідомлення для бронювання або перед виїздом, щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор