UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Контракт нехай просять, коли почали орендувати і остерігатися не треба буде
-
Добрий день! Є кімната з меблями, на підсилення( пара або 1дівчина ,З 1.05 по 30.05 Може комусь потрібне тимчасове житло ?
-
Доброго вечора, хтось може скинути заяву на отримання бенефітів? На сайті Альберти не відкриває чомусь
-
Вас ще не не найобув*ли індуси чи китайці ?
-
Вы кто и почему хамите?
-
Привіт! Здаю простору кімнату з окремою ванною в просторній 2-кімнатній квартирі без меблів для 1 людини. Кухня спільна, в іншій кімнаті живу я. Про квартиру: - Світла і простора кімната без меблів, готова до вашого декору та обстановки - Ванна кімната з сучасним дизайном та всіма необхідними аксесуарами (ванна, раковина, дзеркало) - Вітальня разом з кухнею, яка повністю укомплектована (плита, раковина, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийка) - Wi-Fi інтернет - спортзал -кімната відпочинку -велика тераса -охорона + прийом посилок - Поруч зупинка Downtown West Kerby, магазини та кафе в пішій доступності - Підземна парковка, спортзал Вимоги до орендаря: - В будинку та на балконі зоборонено курити - Домашні тварини дозволені - Акуратний та відповідальний Вартість оренди: 1300 на місяць + комунальні послуги. Разом: 1380 орієнтовна вартість на місяць. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, напишіть мені у приватні повідомлення.
-
Вообще-то по доброте душевной, мне одной скучно гулять
-
Я в выходные всегда работаю, есть кто выходной среди недели?
-
Так, 100 за огляд і направлення. З тими направленнями потім здаєте кров та рентген
-
Тєк-с, з ким завтра бачимося на концерті Megadeth?
-
Добрый день, посоветуйте пожалуйста хорошего семейного врача🙏🏻
-
Привет всем) У кого есть сумка дорожная ? Отпишите очень нужна (
-
Продам Айфон XS 64 гб
-
скільки коштує (гречка, манка) та де можна забрати?
-
Продам рабочую обувь за 70$,куплена вчера в Марксе ,сегодня парень обул на работу и не разрешили,так как короткие
-
Я взял там pork shoulder. По названию это не шея, но внешне очень похоже на нее.
-
В Т&Т вроде видел, но это не точно, я сало искал для засолки.
-
хто знає де є оренда каяків що б спускатись по річці
-
Почему вы оговариеваете меня, я ни с кого не беру деньги, мы в девочками с группой ездили за грибами и на озеро, я даже на бензин брала, если вы меня с кем-то путаете, то лучше сначала уточнить а не писать откровенное вранье
-
Доброго вечора) Викладаю англійську онлайн. Індивідуальна та практична програма, дружня атмосфера, актуальні теми та цікаві завдання. За питаннями - в особисті )
20 Jan 2023, 19:11
100898/375196
5 minutes ago