UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, я знаю про це. Але мені сказали, що не змогли заповнити аплікації без справки про фінансів, хоч і працюють в Альберті, тому що програма без цього не пропускала... Не віриться мені в таке, але почала переживати. Тому і запитала вас, чи ви показували кошти, чи без цього подалися на ПР
-
Доброго дня всім ! Роблю очистку доманшньої мебелі ! За деталями і констультацією у праватні повідомлення.
-
Даже дело не в цене, а в размерах. На ребенка 10 лет не ни шорт ни штанов ни футболок (или 7-8 лет или 10-12, первые маленькие, а вторые большие). Что-то конечно есть ноунейм, но с какими-то покемонами, рисунками красочными. Есть штаны reebok, но опять же - нет размеров. Как-то так.
-
Всем привет, может кто то продает матрас?
-
Also this video from him youtu.be/9uHklUUQrsQ
-
Check his other videos too. That guy explains very well
-
youtu.be/9X1QX3TFORM
-
I really can’t advise on that. But as far as I know, if you work, then no need for proof of funds. I know a video one guys releases, let me share it here
-
Thanks a lot. Have a great day
-
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, как проверить загружен ли результат мед.осмотра в личный кабинет? Прошло уже больше 30 дней после сдачи всех анализов. Я захожу в свой аккаунт и там нет никакой информации. Должно быть сообщение, что мед.осмотр пройден? Или есть специальный раздел для медицины?
-
всім привіт. порадьте будь ласка ремонт сервіс лаптопів або ж саме епл. сподіваюсь на багато не влечу😅
-
Підкажіть, в центрі хто має сімейного лікаря, який ще бере нових пацієнтів і задоволений. Дякую
-
@am0nshi , админ:-)
-
В якому районі живете…
-
Дякую 🫰🏻 А який саме Нік?
-
Позвоните просто в клинику, в которой вам выдавали направления на анализы
-
Сегодня по Safeway скидки, верно?
-
Кск я понял, тут зимой нельзя купить зимние вещи а летом летние. Готовь сани летом - это идеально описывает Калгари
-
Кидайте
-
Всім привіт, здається квартира в центрі 1bedroom SW 1600 разом з комунальними обов’язкові та завдаток 1500 умови: мати офіційну роботу, і було б добре якщо б показали збереження на картці. Протрібно срочно, якщо швидко заповните документи , то завтра вже можна заїхати ! Дуже велике прохання писати лише тим хто реально готовий завтра заїхати і є робота
20 Jan 2023, 19:11
101082/375196
5 minutes ago