UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день! Еще актуальна аренда?
-
Дякую за відповідь. Заспокоїли.
-
я сколько смотрела обьявлений процентов 80-85 были пет френдли
-
Сейчас в магазинах должны быть переносные кондиционеры а ассортименте. Это типа тумбы с трубой, которая выставляется в окно для сброса горячего воздуха. Спит системы на комнату, как это ставят в Украине, здесь, в Альберте, нет. В домах стоят центральные системы.
-
Підкажіть через який час після проходження медогляду ви подавали на заміну Work Permit? Дякую
-
Там потім гортаєте у самий низ і натискаєте сюди заповнюєте все що ьам пише і додаєте фото феір ентрі
-
Заходите в СВЕ кабінет, з боку є така стрілочка нитискаєте на неї і там шукаєте "сборы, отказы и регистрация услуг"
-
Якщо ви платили страхові внески з роботи до цього (має бути певна кількість годин відпрацьована) то так
-
Усім привіт, якщо хтось цікавиться умовами мобільних операторів або хоче собі якийсь кращий план - я можу консультувати щодо цього. Або якщо хтось цікавиться умовами телефону в кредит від оператора - теж можу розповісти щодо цього. Гарного дня🌸
-
За пару дней максимум можно
-
Есть возможность. Я написал Нику инфу. Думаю сделает пост
-
Дівчатка привіт. На завтра, 03.05 потрібні моделі на шугаринг. БЕЗКОШТОВНО. Адреса: 638, 11 Ave SW 10:30-11:00 - підмишки 12:00 - ніжки повністю 14:00 - бікіні глибоке.