UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть через який час після проходження медогляду ви подавали на заміну Work Permit? Дякую
-
Там потім гортаєте у самий низ і натискаєте сюди заповнюєте все що ьам пише і додаєте фото феір ентрі
-
Заходите в СВЕ кабінет, з боку є така стрілочка нитискаєте на неї і там шукаєте "сборы, отказы и регистрация услуг"
-
Якщо ви платили страхові внески з роботи до цього (має бути певна кількість годин відпрацьована) то так
-
Усім привіт, якщо хтось цікавиться умовами мобільних операторів або хоче собі якийсь кращий план - я можу консультувати щодо цього. Або якщо хтось цікавиться умовами телефону в кредит від оператора - теж можу розповісти щодо цього. Гарного дня🌸
-
За пару дней максимум можно
-
Есть возможность. Я написал Нику инфу. Думаю сделает пост
-
Дівчатка привіт. На завтра, 03.05 потрібні моделі на шугаринг. БЕЗКОШТОВНО. Адреса: 638, 11 Ave SW 10:30-11:00 - підмишки 12:00 - ніжки повністю 14:00 - бікіні глибоке.
-
Ну надо админа двигать ) У него вся инфа. Чтоб сделал пост для всех . А то мне щас все будут писать )
-
Закажите моно-банк карту с доставкой в Канаду и снимайте здесь в CAD. 3-4 недели дойдет. Можно новую завести, выпустить и заказать доставку по адресу.
-
звичайна USD карта в мене є тут. але з валютного ФОП рахунку в монобанку не можна usd перекинути на звичайну usd карту можн через депозит на 3 місяці. ти usd з фоп рахунку міняєш на грн і відкриваєш usd депозит але один депозит не можна вівдкрити більше ніж на 100к грн