UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчатка привіт. На завтра, 03.05 потрібні моделі на шугаринг. БЕЗКОШТОВНО. Адреса: 638, 11 Ave SW 10:30-11:00 - підмишки 12:00 - ніжки повністю 14:00 - бікіні глибоке.
-
Ну надо админа двигать ) У него вся инфа. Чтоб сделал пост для всех . А то мне щас все будут писать )
-
Закажите моно-банк карту с доставкой в Канаду и снимайте здесь в CAD. 3-4 недели дойдет. Можно новую завести, выпустить и заказать доставку по адресу.
-
звичайна USD карта в мене є тут. але з валютного ФОП рахунку в монобанку не можна usd перекинути на звичайну usd карту можн через депозит на 3 місяці. ти usd з фоп рахунку міняєш на грн і відкриваєш usd депозит але один депозит не можна вівдкрити більше ніж на 100к грн
-
Так, звичайна USD. В чаті монобанка замовляйте. Оплату за випуск та доставку знімають з грівневой карти. Але це звичайна картка не ФОП. Я не знаю які правила для ФОП.
-
Снимайте в TD, там по 1000 CAD можно за раз снимать. В CIBC только 400. И там и там комиссия 3.5 CAD.
-
Спасибо) через месяц мои приезжают и привезут ) Надо было срочно. В итоге , решил только через друзей в Польше. Из Украины так и не получилось вывести.
-
У меня от всех этих костылей 2й день бомбит 😂 Реально , как будто миллионы отмыть пытаюсь 🤦♂
-
Може через зняття в Україні це провернути, є можливість оформити елеукронне доручення на іншого клієнта монобанк в чаті, чи підійде воно на зняття коштів, я не знаю. Покласти валюту точно можна на рахунок за цім дорученням. Надо попитати в чаті монобанк.
-
Може хтось продає дитяче автокрісло. Хлопчик 2 роки але вага 18 кг)
-
Появилось место где можно получать письма от соц работника буквально за два дня . Я думаю нашим это очень важно . Вот адрес 840 7 ave sw . 8 этаж Portail de l'ilmmigrant association (pia) Самое главное. Приходить не обязательно от слова совсем. Ниже сброшу адрес имела куда писать . Нужно Номер моб . Почту . Адрес . И ворк пермиты на всех членов семьи . И обратно как будет готов результат получат письмо на имейл #fairentry
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, хто ходив на шашлики, які мангали стоять в парках? На дровах чи пропані?