UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є робота посудомийки на вечірній час , з 5рм до 1-2ам ,16,50$+чайові(1-2$)/год. Лише вечірня зміна! Англ для роботи не треба
-
Привіт, хто може порекомендувати поліклініку не далеко down town і щоб покривалася health card. Дякую
-
банк Україномовні чи російськомовні працівники банків 1. ВМО 6550 Macleod Trail SW, Calgary, AB T2H 0K6( рос мова) 2. ТD bank, 69 Shawville Blvd SE ( Родіка)(рос.мова) 3. CIBC, 19587 Seton Cres SE,unit 600 ( Marinela Bazavan) (укр.мова) 4. BMO 727 17 Ave SW, Irakli Tsotsoria 5. 706 17 Ave SW, Calgary, AB T2S 0B7, Канада. Servus 6 BMO Bank of Montreal (403) 261-9550 maps.app.goo.gl/fPEULQ7hw1wEXZFc9 Ще є в центрі , в банку BMO україномовна жінка, правда не пам'ятаю ім'я її. Ось адреса банку
-
Неработающим 1000, работающим 3-5000. СИБС
-
Хто любить їжу з печінки? Знайшла дуже гарний рецепт котлеток ( оладок) з яловичої печінки. На 1 кг+- печінки , половина великої цибулі ( порізати і протушити на олії до прозорості). В блендер чи м'ясорубку закинути очищену печінку, цибулю тушену, видавити 2 зубчики часника. Збити блендером. Добавити сіль,перець до смаку, кріп порізаний ,2 🥚 і 2-3 ст ложки борошна. Перемішати, викладати ложкою і жарити на сковорідці на середньому вогні.
-
Читати вмієте?😁
-
Доброго дня! Продаємо два квитки на Океан Ельзи. Захворіла дитина не можемо піти. 6 квітня, 7.00 p.m General Admission Tier 4 , по 129 CAD Кому цікаво, пишіть в пп.
-
Ти розминку робиш перед штангами? Я на днях була в спортзалі, зайшов качок і зразу став піднімати штанги. Я так здивувалася,що ніякої підготовки він перед цим не робив😳
-
Доброго дня! Продаємо два квитки на Океан Ельзи. Захворіла дитина не можемо піти. 6 квітня, 7.00 p.m General Admission Tier 4 , по 129 CAD Кому цікаво, пишіть в пп.
-
Розігрів мʼязів обовʼязковий. Бо отримати травму можна так швидко, що і не відразу зрозумієш. Так без розминки зовсім робити не зовсім розумно