UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сходите к Матвею, он подберёт аналог.
-
Сильно больше, и это меня не радует
-
Брали соньку і ноут в ручну кладь
-
Пишіть одразу позиціб та контакти, нащо то ховати?
-
Я своїм пацієнтам рекомендую панцикор В смислі рекомендувала коли в Україні була
-
Організація CCIS в аеропорті надала готель на 5 днів з сніданками, в номері була кухня, далі від CUAET надали другий отель на 14 днів, тільки житло. Але в нас 2+1. Якщо меньше то не скажу що воно може бути.
-
І ще не дуже зручне дозування і форма прийому
-
Він не ідентичний і якщо ми вже заговорили за магній з калієм то Паганіні далекий від ідеалу. Бо там форма аспартат магнію а для кращого всмоктування і ефекту в організмі потрібен цитрат
-
окей, учту это. Мда уж.
-
Склад не такий
-
До 3$. Во Фрешко тоже бывает
-
Де там контакт?
-
Можливо так,але для мене дієвий. Після ковіду постійно тахікардія була 150-170 ударів серця,я ходити не могла,просто задихалася. Стала пити панангін і через декілька днів відчула полегшення
-
Читай внимательно
-
Calgary📌 Усім привіт, якщо хтось цікавиться умовами мобільних операторів або хоче собі якийсь кращий план - я можу консультувати щодо цього. Або якщо хтось цікавиться умовами телефону в кредит від оператора - теж можу розповісти щодо цього. Гарного дня🌸
-
Вьетнамская тоже хорошая. Так вроде не очень густая, но после холодильника,то что нужно). Ещё не варила,не знаю какая получится. В Т&Т на прошлой неделе по акции была цена 4$ за две шт.
-
Получается что рекорд?
-
Доброго вечора! Хто іде на ОЕ? До кого можу доєднатись?
-
Calgary📌 Усім привіт, якщо хтось цікавиться умовами мобільних операторів або хоче собі якийсь кращий план - я можу консультувати щодо цього. Або якщо хтось цікавиться умовами телефону в кредит від оператора - теж можу розповісти щодо цього. Гарного дня🌸
-
більше. плюс ще є ті, що без реєстрації прийшли. я, наприклад
20 Jan 2023, 19:11
101973/372553
17 minutes ago