UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куплю usdt налом при зустрічі.
-
@am0nshi
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни, Ельф Бари та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Ти до речі, той чувак що про згвалтування писав ? Тебе взагалі по життю повинні забанити в таких групах . Ще й вистачає совісті писати щось із предʼявою Яв*хуї
-
Планы на выходные.
-
Щоб ти спитав)
-
Зачем?:-/
-
Закриваємо тему, всі розходимося
-
Як поповнити карту
-
Підкажіть як Coinamatic користуватись, боардволк?
-
Всі на перекур, громадяни
-
Навіть не намагайся
-
Всім привіт. Мене звати Анастасія, я досвідчений, ліцензований майстер універсал з шугарингу та воскової депіляціі. Робити вашу шкіру гладенькою - це моя стихія. Запрошую до себе в затишний кабінет в центрі Калгарі : 638, 11 Ave SW. Ціни від $15, маю щоденні акції! Працюю з підлітками, вагітними жінками та чоловіками (окрім паху). Впевнена, ви будете задоволені. instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт. Мене звати Анастасія, я досвідчений, ліцензований майстер універсал з шугарингу та воскової депіляціі. Робити вашу шкіру гладенькою - це моя стихія. Запрошую до себе в затишний кабінет в центрі Калгарі : 638, 11 Ave SW. Ціни від $15, маю щоденні акції! Працюю з підлітками, вагітними жінками та чоловіками (окрім паху). Впевнена, ви будете задоволені. instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Достатньо цього. І так все зрозуміло
-
А можна увесь діалог,бо ви пропустили на який коментар була моя відповідь
-
Ну це так для картини. Вони намагались. Але та тож не звалтування, ні ні ( сарказм) А загалом дівчата, не стадайтесь звертатись у поліцію це повна дикуха, що вони думають що можуть це писати і робити, це криминал.
-
Дякую
-
Продам матрас. Параметри: Ширина 150 Довжина 200 Висота 25 Можлива доставка. Ціна 70 доларів!
-
Доброго дня 💙хтось пече бенто тортики 🎂Можете когось порадити ?
20 Jan 2023, 19:11
102309/374920
9 minutes ago