UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а їхня гілка буде пустувати)
-
Мене тригеріть недавня ситуація в Україні, коли дівчат підпоїли. Повірте, тут бьі кожного знайшли, кожен би відповів за свої дії ( і повірте це були б не повістки) , а коли пишуть що підпоїмо і тд, мене очі на лоб вилазять.
-
Сегодня проснулся с правильным настроением 😅
-
вони все одно будуть це писати у інших гілках
-
Много чего даст. Как минимум люди будут делится своим мнениям если они так сильно этого хотят
-
А что, уже по приглашениям? Люди пишут свои мнения, и если у кого от него полыхает, или отличное от своего мнения считается токсичным, то можно просто не читать и не писать в ответ. Это же так просто:-) Потому, что это интернет, в интернете вечно кто-то не прав, а ещё тут могут послать, да.
-
я не бачила більшість людей, які тут писали
-
Та ви також нормальна, просто гіперсправедлива. У мене також інколи така функція проскакує
-
@missmarymeow вам норм з ними гуляти?
-
але дуже дякую ☺️
-
Гарна порада. Та мені неприємно що хтось вчиняє таким чином,якщо є порушення закону то ласкаво прошу до поліції та суду і хай вони вже судять а не невідомо хто
-
нє, то не про мене, а про Лілу
-
То про мене.
-
Маша взагалі не токсична ,а дуже навіть приємна дівчина
-
Ще раз це ваш власний коментар. Я бьі побоялась з вами пити алкоголь.
-
я думаю, це нічого не дасть, бо краще влізати в інші діалоги і там вже сратись)
-
то навіщо дозволяти псувати настрій собі?
-
Увесь діалог. Ви вирвали з контексту і додали власний коментар що спотворює сенс моїх слів
-
просто вчора було підозріло, а сьогодні півгодини з ним розмовляла і все було добре)
-
Это нормально. Люди смотрят на мир под разными углами. Но у них нету площадки для обсуждения. Интересно, возможно ли создать подветку чата где будет царить полная анархия?
20 Jan 2023, 19:11
102349/372695
5 minutes ago