UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут дуже чіткий контекст.ДУЖЕ.
-
Як на мене не дуже, справа не у діалогах а у тому що людина робить. Якщо я знайду ті свої коментарі у чаті і доведу що пані використовувала мій коментар вирваний із контексту для того що б завдати шкоди моїй репутації хоча я цього не заслуговував то ти її видалиш з чату або даш ро на місяць хоча б ?
-
Скажіть будь ласка,де ви бачите що я кого споїти намагаюся чи пропоную це зробити ?
-
Чую, що він вас просто всіх забанить, як особливо конфліктних і не знаючих, коли зупинитися та не відповідати на провокаційні коментарі
-
Я модератор, такі питання до адміна @am0nshi
-
Скажiть будь ласка, пiсля проходження мед огляду треба щось робити/дзвонити/ повiдомляти що все зроблено?
-
Ти відповід Анісу, як ви намагаєтесь споїти дівчат, тільки от проблема пьють чи забагато чи замало. А загалом ти зрозумієш чи ні, не чаті справа. Це декрація твоїх намірів. І набагато серьозніше ніж чат.
-
Ви показуєте лише два коментарі
-
Увесь діалог у студію будь ласка
-
Я його теж особисто знаю,діла не буде
-
(нагадую, що я тилько модер і крім як чистити вашу писанину, жодних інших функцій адміна не посідаю)
-
Залишайтеся самі на себе, діточки
-
@am0nshi Викликаю силу небес і прошу допомоги Я умиваю руки в цій справі, бо колись пив пиво з одним з учасників конфлікту
-
Тобто, якби я з вами бачився в пабі, він би написав "діла не буде"?))
-
Дай мені мут,бо я не маю бажання брати участь у цих дискусіях але сюр що відбувається не дає мені спокою. Може пізніше попрошу тебе розмутити
-
👋 діла з цього не буде.
-
Бачилися в пабі
-
Ви один одного в реалі знаєте? Я права?
-
Я не шарю чому а) ви не підете в приватному чаті спілкуватися б) якщо він реально злодій такий, чому не повідомили в поліцію, тільки другий місяць його тут лякаєте і весь чат утюжите цим?
-
блін, аж випити захотілось після оцього всього
20 Jan 2023, 19:11
102389/372110
7 minutes ago