UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бачилися в пабі
-
Ви один одного в реалі знаєте? Я права?
-
Я не шарю чому а) ви не підете в приватному чаті спілкуватися б) якщо він реально злодій такий, чому не повідомили в поліцію, тільки другий місяць його тут лякаєте і весь чат утюжите цим?
-
блін, аж випити захотілось після оцього всього
-
Ти що,як можна,я ж згвалтую усіх. Он Ростік ледь відбився від мене п'яного
-
Добрый день всем , Меня зовут Кирилл . Я мастер по починке телефонов и компьютеров с 15-ти летнем опытом . Справляюсь с задачей любой сложности . Воскрешаю телефоны из того света , даю им шанс на вторую жизнь 🙌 С большим удовольствием решу проблемы с вашими гаджетами . Выполню ремонты мобильных телефонов , планшетов и лептопов , заменю виндоус . Все качественно , ответственно и не дорого 🫰🏻 Возможен выезд на дом или в ваше место нахождение ( забрать и/или завести ) Пишите в месенжер или звоните по телефону 📲 +1 (587) 579-9262 📍Calgary
-
Привіт. А для духовки випічки ще є щось?
-
Та нє, махача не треба. Можна вирішити всі питання за бокальчиком пінного напою
-
Бо то виглядає, як махач "оце тільки щось скажи, я дам по пиці". З дня в день таке говориться, а як стали віч-на-віч, то тилько "ну давай не треба може"
-
Привіт ) підскажіть будь ласка не дорогу доставку квітів ?
-
Я пралку через мобільний додаток вмикаю👍
-
Чому замість просто тихо не зробити справу, замість його цькувати цими постами і казати на весь чат, що то кримінал і поліція буде ось ось
-
Блат!!!!!!!
-
Ліпше щось би по факту відповіли
-
Все ок ) Просто я не знаю ніяких м'якеньких Міш,я зазвичай нікого не жмакаю )
-
а шо такого. я тоже м'якенька
-
От краще б ти цього не казала
-
а о. цікаво 🤔
-
Бачилися одного разу. Але не спілкувалися близько.
-
мішка такий м'якенький
20 Jan 2023, 19:11
102405/372584
4 minutes ago