UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ахахахха
-
Вона мала на увазі цього мішу
-
И вам леди того же. Хоть я и не Дима,надеюсь вам тоже будет приятно.
-
Так, ну шо. Предлагаю остановиться на следующих постулатах: 1. Чат создан для знакомства и флирта. 2. Никто никого не обижает специально. А если так случилось случайно, то те, кому обидно - заявляли об этом сразу, чтоб не усугублялась ситуация. В свою очередь, готова публично попросить прощения у Димы - обижала специально, чтоб продемонстрировать, какое действие его слова оказывают на барышень (не всех, наверно). Всем хорошего дня.
-
Скажите кто знает в каком банке самый большой лимит на interac E-transfer?
-
65 баксов за полтора гигабита прям как-то очень сладко
-
нє не сін ворк я мав на увазі. Нє сін не можна
-
Он Зид или Зэд?)
-
Та але подивись чи встигнеш на пересадку бо наших багато
-
Так півтори гігабіта вам роутер й так не видасть😂😂 Роутери є тільки або гігові або 10 гігові, а цей тариф півтори гігабіта чисто маркетинг
-
Ну треба мережеву карту відповідну, а вони якщо не помиляюсь теж або гіг або 10 гіг
-
Підкажіть хто може допомогти з резюме!?Трохи зробила сама але потребую допомоги щоб було так як треба
-
а якшо використовувати не роутер, а через кабель, піде ж 1.5 гіга
-
Підкажіть будь ласка,справді вже можна обміняти наші водійські права на Канадські в Альберті без іспитів?
-
Яка ціна і де знаходиться?
-
Доброго дня. Шукаю роботу кондитером або помічником кондитера. ( виготовлення солодощів, тортів та їх декорація). Стаж 6 років. Може хтось -щось знає? Всім дякую 🙏🏻
-
І взагалі цікаво яке вони обладнання з цим півтори гіговим тарифом ставлять.. треба вже якусь sfp до роутера також, а не звичайний гіговий оптичний перетворювач
-
Vern's скоро перестане бути збіговиськом металюг, з такими трендами
-
Кто в Калгари давно и может уже знает) В самом городе или чуть за городом Но не в миллион км) Есть что-то типа озера или какие-то места для отдыха с бассейном где можно позагорать и поплавать) Заранее благодарю
-
Да не, я в целом, мне бы и 500 хватило с головой, просто сам факт
20 Jan 2023, 19:11
102435/372028
41 minutes ago