UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.youtube.com/watch?v=gzk69kHLu1o Ось у якогось хлопця видає все таки цю швидкість, але з мережевею 10 гіговою.. Якщо у Вас немає пристроїв таких, то не думаю що буде якийсь сенс переплачувати за півтори гіговий тариф
-
Всім доброго дня☀️ 📍27 травня з 14:00 до 18:00 на території Marlborough Mall за організації MaKami College буде проходити Весняний Музичний Фестиваль: жива музика, виступи артистів різних країн світу, їжа, дитяча зона, ігри для діток. ☺️Запрошуються усі бажаючі 💸Вхід безкоштовний. ❗️Якщо Ви — учасник/ця українського ансамблю і бажаєте ВИСТУПИТИ на фестивалі, напишіть будь ласка мені у приват. MaKami College дуже хотів би мати українських артистів серед учасників.
-
Дякую)
-
Моя дружина буде проти якщо я буду іншим дівчатам ставити віндовс 😂
-
А потім ти будеш всім дівчатам ставити віндоус ? Ні ! Це моя суперспособность 😁😁😁
-
youtu.be/mDav8C4apMo
-
Хоспадє, знов спогади розбоокував
-
Привіт) хтось займається волонтерством у Калгарі? Напишіть в особисті, будьласка.. є питання.
-
Ми з тобою провтикали так монетизувати збіговиська любителів послухати музику, поспілкуватись і випити пива🥲😂
-
Курс?
-
Значит надо замутить вечеринку металлюг)))
-
Хочу влаштуватись волонтером, шукаю організацію. А також є ідея від себе особисто. Хочу втілити, але розбираюся як влаштовано волонтерство
-
Багато хто
-
Подскажите, а эти роутеры, что они присылают, они же в аренду? И второй вопрос, у кого Oxio и уже переходили на другого провайдера, прощались без проблем?
-
Продам крісла в ідеальному стані В наявності 6 штук по 25$ Можлива доставка
-
Добрый день. Меня зовут Анна, нахожусь в Калгари. Ищу работу. Рассмотрю любые варианты. Буду очень благодарена за любую информацию.
-
Привіт🙌 Топовий 🇺🇦 б’юті майстер вже в Калгарі🔥 Я майстер шугарингу, бровіст, ламімейкер. В б’юті з 2014 року, маю великий досвід, працюю швидко та якісно в центрі Калгарі👌 Якщо втомилась шукати свого найкращого майстра з України, то я вже тут. До зустрічі❤️ Буду рада новим знайомствам🫶🏻 instagram.com/antonova_beautyspace?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вони там регулярно відбуваються
-
60$
-
Рекомендую Владу ,как опытного специалиста .Консультирует по всем вопросам о тарифах и контрактах в целом .Особенно ,если хотите айфончики по типу 14,14pro и pro max 🤓😎
20 Jan 2023, 19:11
102456/373386
2 minutes ago