UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я б вам радила через 2-3 тижні передзвонити в клініку і перепитати чи вони отримали результати аналізів. Бо в моєму випадку лабораторія не передала результати аналізів, просто завтикали, тому прийшлося розбиратися.
-
65 дол швидкість не пам'яю
-
А какой тариф и оплата в месяц
-
Телус
-
Привет 🫡 Кто какой домашний интернет подключал ?
-
Продам, купленные новыми два месяца назад. Матрас квин - 350. Стол+4 стула- 175. Чайник 10. Тостер 10. Сковорода 15. Противни все за 15.
-
Добрий день. Порадьте, будь ласка, школу для вивчення на водійське посвідчення class 1 в Калгарі або в цілому в Альберті.
-
@uu_marathon
-
Хай ту Олл. Я не зміг нічого вигадати сьогодні на наші щотижневі точки зустрічі. Інколи і в мене пропадає фантазія. Тому зустрічаємося в тих самих точках що і попередньої неділі. Субота: Час: 09:00АМ Місце зустрічі: Peace bridge Відстань від 5-10 км (в залежності від вас) Темп: дуже легкий розмовний Неділя: Час: 09:00АМ Місце зустрічі: Phill& Sebastian cafe downtown Відстань: 10-12км Темп: дуже легкий розмовний. Маршрут скажу вже на місці. Ставимо лайки, розказуємо друзям, беремо їх з собою бо з нами весело і легко подолати свої перші кілометри і не відкинути контакт) До зустрічі. Peaceful Friday! 🕺⛰️😃
-
Добрый вечер, ищу 1-2 bedroom жилье, район SW, NW. Семья 2 взрослых+ ребенок+собака. Спасибо!
-
Когда можно забрать
-
Ой не увидела, противни.
-
здравствуйте,в наличии остались только противни
-
Здравствуйте, а можно тостер и противни.
-
Щойно зняла
-
в лс
-
От...
-
Эта табличка там ещё с 8 апреля стоит )
-
Який в місті гарний парк з озерами,щоб погуляти?
-
Видимо там очень большие требования. Что все никак найти не могут .. либо чисто для галочки
20 Jan 2023, 19:11
102513/372110
about a minute ago