UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А оці кому за 40 - ну це взагалі я мовчу… ну як так можна)
-
Та це не цікаво друже. Спілкуватися кожен має право на тій мові на якій йому хочеться але при цьому не називати інші мови придуркуватими - це вже типу якось не сучасно. Мені навіть важко уявити які аргументи для цього можна до цього привести) Але навіть не цікаво. Доречі, Типу колір шкіри чорний - реально також дібільний. В мене білий - але чорний ну це придуркувато реально, я хз 🙃
-
Продам матрас. 150/200/25. Ціна 75дол. Можлива доставка!
-
Без прав я так зрозумів, це не реально
-
Скажіть як ви знайшли роботу , на будові) я вже тиждень розношу резюме, відправляю на indeed) Аа у вас напевно є права?
-
Реально конечно без прав найти работу
-
Англійська є
-
А які є варіанти?) Якщо не будова) Можливо склад?
-
Ну со строительством не подскажу точно. Сложнее, безусловно.
-
Але якщо кажеш що можливо) то подякував) буду пробувати ще)
-
Ну типу , вони мені кажуть до у них об'єкти розкидані по всьому Калгарі і потрібне авто) я за констракшн говорю
-
Всім привіт, шукаю кімнату для себе, бюджет до 600$, або с дівчинкою разом знімати
-
Підкажіть, будь ласочка, чи можна підписати умову в ENMAX стаціонарно? Бо звоню і не можу зрозуміти яку опцію вибрати для реєстрації 🤷♀️. Потрібне обслуговування по газу/світлу/воді в будинку.
-
Трошки)
-
Всем привет, подскажите пожалуйста в Wins ещё можно записаться и получить 250 долларов на покупку мебели? Как это правильно сделать? Ехать в ближайший с паспортом? Это только для женщин? Спасибо ☺️
-
Есть еще у кого-то коды на hello fresh? 😅
-
Ладно. Obi-two.
-
Я там не працюю, просто написав що знаю
-
Це було дуже товсто І трохи придуркувато По білому правильно
-
Онлайн можна
20 Jan 2023, 19:11
102791/375196