UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Шукаю роботу в місті Калгарі. Досвід: формувальник склопластикових виробів , майстер по виготовлені вікон/дверей , підсобник на будівництві , завгосп. Водійське посвідчення 5 класу. Візьмусь за будь яку роботу, на короткий чи довготривалий термін. Англійська : початковий рівень. Дякую. [email protected] +1 (647) 338-9824
-
А можно для не знающего пояснить а в чем проблема тут с сигаретами? Почему везде все пишут мол где купить?
-
спасибо, я бы тоже воспользовалась))
-
Завтра вроде погода плохая и дождь. Планирует кто-то поиграть?)
-
Мій друг Маноло, починає в 7
-
Доброго дня! Маю кілька пропозицій щодо роботи. 1.Я працюю в офісі адвокатському моя шефова сказала, що їй потрібно по п'ятницях на 4 годину людину прибирати в офісі. 2. Тій же шефовій треба чоловіка, який наведе порядок і прибере на подвір'ї. Бажано цих вихідних, може бути наступних. Також їй треба когось із траком, щоб повивозив непотрібні речі з хати 3. Моєму татові треба напарника на встановлення металевих перил. Робота надовго. Там потрібно мати інструмент і машину. Інструмент є. Шукаємо когось з машиною. 4. Маю знайомого власника піцерії на SW, 2 хвилини від станції Fish Creek, якому на кухню на вечірні години треба людину. Досвід на кухні бажаний, але не критично. Якщо когось щось зацікавило, то пишіть в особисті. Всім гарний вихідних!
-
Все норм. Я тоже всю инфу предоставляла.
-
Локація