UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А причиной иска: продвижение идеи комунизма и прославление геноцида
-
Бажано триматися поблизу один від одного і що б хлопці не пропустили цю подію
-
Можна просто ходити по місту із прапорами жовто блакитними та червоно чорними
-
Нужно писать, чтоб признали терростическими символами. Тогда только будет толк.
-
The Criminal Code mandates severe penalties for people and organizations that deal with property or finances of a listed entity. A listing can also support the denial or revocation of a Canadian organization’s charitable status if it maintains connections to listed entities.
-
Якщо вам треба допомогти з цим розібратися, напишіть в приватні мені. Вигіднішого методу перекидання з України я не знайшов...
-
я у вівторок буду надгодини є*ашити, нема мені ще коли на їх всцяті автопробіги ходити(хоча живу прямо напроти Ранчменс і того маклойд трейла)
-
Пам'ятайте вони будуть провокувати. Це одна з цілей показати яки ми українці погані і неадекватні. Ось вони роздули що церкву їх облили у хлопця стаття, а вони білі і пухнасті.
-
19-20
-
мені здається, що тут людей, котрі жартують, не розуміють
-
Ну може +25 стояло на термостаті :) В нас десь від 22 до 20.5 (переважну більшість часу). А може там теж рахунок був якийсь "естімейтед" попередній у меншу сторону?
-
Гарна порада
-
Нет, не надо. Они етого и добиваются.
-
Ну если ты своим гидрантом достанешь то будет весело
-
І тоді з вами фотографа і хто буде дзвонити у поліцію, фографа щоб фіксував якщо буде напад ( бо це вже hate crime) ну і викликати поліцію.
-
вот куда неплохо было бы собрать 100+ народу
-
Обоссать их с балкона,это ж не запрещено?)
-
шо за двіж, хто в тємі?
-
бачу у менеджер в інстаграмі фоточки, як вона сьорбає текілу і святкує якесь 5-е травня
-
Причіна як мінімум гаага!
20 Jan 2023, 19:11
103022/375978
15 minutes ago