UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Металлюги какие-то наверное?
-
… а потім повернувся на Канаду ви мали на увазі?
-
Да, просто платите то что вам выставили и все) Проблем быть не должно
-
Ага, знач в цілому можно не поспішати і все зробити в Канаді. Дякую за відповідь!
-
Про не одно место не уверена. Я как раз недавно проходила мед осмотр, из даунтауна ехала около часа на автобусе (это 3.60 cad в одну сторону если без проездного) и в клинике за 2-3 часа можно по живой очереди сразу пройти и осмотр и сдать кровь. И в тот же день ещё можно успеть и рентген сделать. Так что на всё про всё вполне можно потратить один день.
-
Axaxax
-
Так, було. Я оновлював Adobe для початку, не допомогло. В основному це проблема відкриття PDF файлу у інтернет-браузері Chrome. Я завантажував файл собі на комп'ютер, та відкривав на ньмоу. Начеб-то так.
-
Wind, але мені здається, що якщо відкривати у браузері, то це не має значення. Завантажте анкету на комп, та спробуйте відкрити безпосередньо з нього.
-
Спасибо)
-
Банк не дуже допоможе з online транзакціями, але ви зможете заплатити кредитку в них. Ви знайшли це меню ?
-
Доброго дня! Чи були в кого помилки в alberta personal health card? * У нас рік народження невірно вказаний. Якщо так- як виправили? Просто писали листа на ел адресу чи може інший шлях?