UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ми ще спати не лягали
-
GOOD MORNING CALGARY ☕☕☕😁
-
Ох давайте так. Я напишу що плачу: 1375 хата+ інтернет 75, світло 50, проїзд машини страхівка 275 (нормальні люди платять по 170, то в мене з воддінням трабли), страхівка за хату 20 кожен місяць, парковка входить у вартість, їжа ну десь 500 на двох на міс, але ми любимо м'ясо, рибу. Розваги не рахую, бо дорого, але то вже хто як сам захоче.
-
Ну на 2ох нормально
-
Дитина+доросла
-
Я ещё на zumper ищу
-
Добрий день! Приїжджаю у Калгарі в середині червня і хотіла б дізнатися, можливо у когось є варіанти кімнат з початку липня (бажано центральні райони зі зручною транспортною розв'язкою)
-
Ок, посмотрю...но они такие все медлительные, так долго отвечают и не перезванивают, пользуются почтой, отвечают несколько дней. Поиск у нас затянулся, скоро месяц...
-
Chartreux kitten available contact 👉 @Kittenavailable
-
-
А житло велике? А то я прикидую чи їхати мені з дружиною, чи ні. Податки в Калгарі десь 25% відкусять, приблизно така ж сума, що ви назвали у сумі, залишатиметься, тому міркую. А ще й оформлення не зрозуміле (я фрілансер, робота наразі є, але оподаткування - це в нинішньому стані повна мряка)
-
Я д правильно розумію, що це CAD?
-
2 bedroom, але ціну скоро піднімуьь бо перепідписую контракт. І думаю долларів на 250
-
Жесть. Ні я вже і забула коли щось в usd рахувала, все в канадських.
-
Дякую, буду міркувати, бо це усеж інший континент і хтозна як воно там буде. Лише володіння англійською підштовхує. А $ використовують усі. Я як побачив ціни в Аргентині в $ - злякався. А там це песо, який к долару 1:470 😂
-
Так, я не кажу про американськи usd
-
-
-
-
20 Jan 2023, 19:11
104501/375136