UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Study permit www.canada. ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit.html
-
Зараз набрали багато літніх студентів по co-op програмі з UofA, та й QA завжди швидко набирають(
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, я подав онлайн заявку на вступ, у вищу школу. Мені написали, що потрібно дозвіл на навчання. Де можна отримати цей дозвіл?
-
Одразу кажу, що manual QA тут непотрібні
-
@stoner_ministry ти тільки глянь на це
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Forklift Operator на денну зміну. *Має бути дійсний сертифікат оператора навантажувача *Можливість доїхати до місця розташування. *Бажаний досвід роботи з їжею. *Гарні комунікативні навички *Можливість піднімати вантаж до 30lbs. Це є склад з їжею (снеки). Зміна з 8:00am до 4:30pm. Пн-Пт $22/год Приблизне місце розташування 11135 14 St NE, Calgary, AB T3K 5Y7 Якщо цікаво, то пишіть у пп 👍🏻
-
Добрий день, хочу запропонувати домашні торти на замовлення( наполеон, медовик, пінчер) та корейські салати такі як морковча, капуста пелюстка, кабачки та баклажани. Кому цікаво пишіть у пп. Дякую за увагу. Гарного дня.
-
Продам матрас 200х135 75$ Можлива доставка
-
А на вихідних є?)
-
Меня напевно навіть немає сенсу питати😁
-
Лише з понеділка по п’ятницю
-
Добрый день , подскажите пожалуйста, Alberta health benefits имеет какой-то срок ?
-
6000
-
Привет всех. Кто-то делал mechanical inspection после покупки машины? Не подскажите, где делали? Сколько?
-
Продам. Стіл журнальний 40. Два крісла шкіряні 50. Пилосос 40.
-
Продам матрас + spring box Ціна 60$ Можлива доставка
-
Привіт! Підкажіть страховку на машину можна зробити тільки з канадськими правами ?
-
куплю usdt сегодня на 1000cad
-
Не можу написати вам в пп,не відкривається ссилка на ваше імʼя)))
-
Куплю usdt на 1000cad сейчас
20 Jan 2023, 19:11
104746/372037
about an hour ago