UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка якщо на правах написано 5, що треба зробити, щоб отримати full?
-
На сайте раздел appointments.
-
Довжині також відкрили тільки дебіт картку без роботи.
-
Это крутые турники. На юге на Эвергрин точно такие. Для твоего роста будет норм.
-
Яку варену ковбасу їсте?) Але щоб смачна)
-
Подскажите, кто уже делал плановые прививки животному, какая цена получилась? В двух клиниках узнавал стоимость прививки от бешенства -30CAD, но добавляют обследование, которое стоит -95CAD и без него никак. Так и есть или нужно искать дальше?
-
Радоваться)
-
Спасибо!!!
-
Если просто 5 то это и есть фулл
-
Чё, у многих совпадает?)
-
Добрый день может кто знает про комнату или бейсмент не дорого для пары семейной на месяц с 1 июня ?
-
Всем привет Может кто ищет себе соседку на подведение? Желательно SE
-
Мені без роботи в BMO кредитку на 1000 відкрили, думаю це залежить від віку
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка хто звертався за допомогою в церкву св. Володимира. Як це відбувається чи можна просто підійти чи потрібна попередня реєстрація. Відпишіть будь ласка в особисті. Дякую!
-
Сібс
-
Тд відкривають без роботи
-
regalauctions .com
-
Добрый день!😀 Будем знакомы!🙏 Меня зовут Жанна . Я технолог/ швея с более чем 20-летним опытом работы в швейной индустрии и я уже нахожусь в Калгари. 👏👏👏 Предлагаю услуги по ремонту одежды на дому.🧵👗 Обладаю необходимым оборудованием и гарантирую качество и безопасность работы.✂️🪡 У меня нет домашних животных, поэтому можно не беспокоиться об этом.🐱🐶 Я нахожусь в районе Downtown ( Beltline SW)🚞 Мои цены ниже, чем в местных мастерских.😀 Обращайтесь, буду рада помочь!❤️❤️❤️
-
Це не ви часом? Ohio, US, abc news: Woman broke into stranger's home, petted dog, washed dishes and left, authorities say
-
Пропонуємо зацікавленим в IT та Data Science відвідати мій наступний безкоштовний майстер клас. Будуть порушені такі теми : - Що таке data science? -Як стати Data Scientist? Які курси дивитись, які книжки читати? Презентація та відео запис будуть доступі для завантаження. Запис презентації та попередній запис буде збережений тут: www.youtube.com/@calgaryitds Якщо всі теми не встигну пройти - буде продовження. Попередній masterclass охопив такі теми: -Чи потрібно зараз входити в DS? -Як увійти в індустрію без досвіду? - Meetups, networking, LinkedIn. Про себе : У мене 4+ роки Канадського досвіду в DS. Зараз я працюю technical lead в компанії Teck, до цього був senior у компанії AltaML. За плечима 20 років життя у Канаді, включаючи школу, BSc та MSc в University of Alberta. Я поки що не розмовляю на 100% української мовою, але мужньо намагаюся нею послуговуватись :) Також буде багато термінів на англійській. Комунікації зі мною/updates: t.me/calgary_it Посилання : Онлайн частина (8 січня , 10am-12pm Calgary time / 6pm-8pm Варшава / 7pm-9pm Київ) : meet.google.com/ngj-zesz-suh Запасний канал відео зв'язку (тільки якщо Google meets буде глючити): zoom.us/j/91700412892?pwd=bVovTnZBQVdhWTdyY1NQR1J2T256UT09 Посылання на Google calendar з цім masterclass. Тут же будемо додавати наступні івенти: calendar.google.com/calendar/ical/c_2cbbc5f10ab77de2d6a0bd1081ba09395fa7b768cc501cdc46dcdef64b0859ff%40group.calendar.google.com/public/basic.ics Цей майстер-клас безкоштовний, але якщо хочете подякувати, - надсилайте донати на "Повернись Живим". savelife.in.ua/ Якшо є можливість, шерить в інших it groups.
20 Jan 2023, 19:11
104914/375933
9 minutes ago