UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
youtu.be/nXwZ2EGT470
-
У неї вже є. Дякую
-
Лично мой результат ,,кормежки,, четырех канадских семей: майонезные салаты,типа ,,оливье,, ,,шуба,,- Нет;только овощные заправленные растит.маслом. Мясо - в любом виде. Картофель,овощи -в любом виде. Вареники,пельмени - на улёт. Особенно с вишней- вообще не знали ,что так может быть. Борщ-кому как. Голубцы- да.Сырники-да. Торты Наполеон,Медовик - Да. Вообще ,очень любят домашнюю выпечку.Только практически все ,без арахиса .
-
Я напишу їй зараз
-
Поки бажаючих немає, так що забирайте. Гамачок на прям врятував
-
Якщо не заберуть,напишіть,будь ласка. Знайома позавчора родила хлопчика
-
У мене Ugg до колін. І в -28 не холодно було
-
Доброго дня) Заїхали в нову квартиру, може хто продає щось з меблів і т.д,напишіть будь ласка. Треба все)) Може хтось підскаже,які краще матраси купувати і де, якраз їздемо по магазинах, дивимось. Буду вдячна будь якій пораді😘
-
Дякую
-
Спасибо
-
Привет) а кто в теме? На WestJet пишет цену билета в Can$ учитывая багаж или не? Как-то не понятно у них апп работает
-
Всім привіт! Є два ексерсосери, один дрівніший, інший поновіше, гамачок і килимок для розвитку немовляти. Забирати NW, Bowness. Віддам безкоштовно, ми виросли і вже не цікаво 😊
-
Взагалі , ви і свою зможете носити, якщо не підбори .Але при перших -20 та -33, вам дуже схочеться купити все те, що на фотках вище. Особливо якщо нема машини
-
В каком магазине покупали Коламбию ,спасибо