UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куплю средний,большой чемодан,(на 4 колесах) что бы перевезти системный блок в багаже. Если кто то продает ,отпишитесь пожалуйста
-
Куплю средний,большой чемодан,(на 4 колесах) что бы перевезти системный блок в багаже. Если кто то продает ,отпишитесь пожалуйста
-
Я б не рисковал .. у меня вот как мы сюда летели кидали видать не хило чемодан аж треснул в углу , прям дырка была ..
-
Якась тупа підробка, не здивуюсь, якщо ще й кацапська
-
Куплю usdt
-
52 доллара за большой, 42 доллара за маленький
-
Всім привіт!👋 💻Пропоную свої послуги в діагностиці, ремонті та обслуговуванні комп'ютерної техніки в місті Калгарі. В Україні більше 4-ох років працював в даній сфері, маю хороший досвід і навички. ➕ З переваг демократичні ціни, індивідуальний підхід до кожного та висока якість виконання послуг. ➖ З недоліків час виконання процедури. Маю основну роботу, тому дані послуги надаю після роботи та у вихідні 📍Моя локалізація Downtown Calgary, 6 Ave SE. Можливий відбір та доставка техніки автомобілем.
-
Dhl и в Украине чудил дико всегда. Ну их нах
-
Доброго дня любителям настолок! Чи хтось знає, як в Канаді з фарбуванням мініатюр на замовлення? Наскільки популярна штука і яка приблизно ціна за мініатюрку?
-
Ще є в наявності?
-
Dropped pin maps.app.goo.gl/AEj4PhHsUbxcFMXYA?g_st=ic Хорошая площадка, но турники не под мой рост 😜
-
Продам Apple power adapter 2шт, один був у використанні місяць і один новий. $35 за обидва Даунтаун
-
Мене також сумніви взяли
-
Рошен не пише на російській, хоч і кольори їхні і червона смужка, то якась підробка
-
Не рошен
-
Да меньше висеть надо было на турнике 😆
-
БКК то точно експортує Київ,а от на верхній полиці,то я не знаю,чи то Рошеновський,бо надпис на російській мові і я сама звернула увагу,бо не памʼятаю точно який він має надпис
-
Вымахал
-
Полюбому вони змітають всі рошенівські торти у фрешко по 30-35 і продають по 42-52
-
Memory express
20 Jan 2023, 19:11
105713/373147
2 minutes ago