UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В центре, особенно около набережной когда все в зелени очень красиво. А так местами особенно на окраине грустно
-
хочу в Ванкувер очень. когда там побвааю, тогда приму решение. но вообще, всё будет зависеть от работы. вдруг, мне предложат хорошее место в другом городе
-
У нас ручную кладь вообще не проверяли, только через сканер перед входом в посадочную зону. Мне кажется люди пхали, кто сколько мог, мне свой рюкзак не куда было запихнуть, все шухлядки заняли, так что вполне может быть
-
Ну... Скажемо так, друзі працювали тому і питаю, бо чую дуже контроверсійну інфу😊( що типо на викладачі звалюють все і типо розбирайся сам, а потім контракт не продляють) Але вони не англ викладали.
-
Хоч я і був у Калгарі лише кілька тижнів але то срака як на мене
-
Вам нравиться Калгари и вы готовы здесь остаться? Да/нет
-
ну да,подобається А чого вона має бути токсична? Тут навчатись не ідуть тому що "мама заставила" Студенти мотивовані Та і вона викладач Англійської 😂 Там впринципі нема чого до неї токсити
-
Шариш
-
о, і постіль червона. прчмо як містер Грей))
-
У неё обычный харьковский акцент, весь Донбасс так говорит
-
это как мультик Король лев и реальные львы 😆
-
Жінці подобається у коллежді? Не сильно токсична атмосфера?
-
Я поняв)
-
я ніколи і не скучав) я щє в вузі зрозумів шо в Україні жити не хочу
-
Зараз AI так пише,шо дуже тяжко зрозуміти шо це писала не людина
-
Ще жодного разу мені не помішали
-
Та але по тому що я бачила, іноді вимагають просто анріл.Ваша жінка мододец, я уявляю як важко, тому що написати з АІ це одно а от перефразувати щоб то не пладжерізм був інше. 👍👍👍 Вона супер розумна!
-
Вообще, почему возник такой вопрос, странно. Женщина что, отличается чем-то? Руки есть ноги есть, голова есть. Го работать.
-
А от этих и у нас можно вместо зажигалки черенком от лопаты получить
-
Ну это их выбор - меня они не трогают)
20 Jan 2023, 19:11
106258/372699
2 minutes ago