UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Норм чо, сервис, ноги еще оближут😂
-
О, Тарантино:-)
-
А ещё он в настолки ходит играть
-
И как ром? Какое послевкусие?
-
@am0nshi а прикреплять сообщения в этом канале только ты можешь?
-
Не, я к тому, что Квентин фанат женских ступней
-
На вихідні гоу) Як здоров'я? Ліки не працюють? Тільки українці...
-
О точно, він загалом wierdo, але ж талант ❤️
-
Доброго вечора! Якщо у когось буде необхідність тимчасово орендувати житло, напишіть мені в особисті, скажу як зробити знижку на аирбнб.
-
Могут попросить позвонить в клинику, чтоб выслали заключение от офтальмолога
-
ходіть на всі tech заходи у вашій спеціалізації. Наприклад, в Data Science - Ai Meetup та pydata Meetup. Та ще різни work expos. На заходах намагатися зустріти когось і обмінятися business cards. Можливо зараз модно directly додасться в linkedin. Потім зв’яжіться з ними і запросіть їх на каву. Якщо ви станете друзями, у будь-якому випадку хтось із друзів друзів шукатиме ваш стек і може подумати про вас. Так можно поширити свій network. Відноситься до цього серйозно, як до роботи. Заздалегідь переконайтеся, що у вас є належним чином оформлене резюме та LinkedIn. Найкраще запросити native speaker або когось, хто був тут протягом тривалого часу, щоб перевірити його. Крім того, продовжуйте подавати заявки онлайн і стежити за вимогами до заявки та своїми резюме. Я зберіг всю свою інформацію в Evernote, коли надсилав безліч resume та шукав Junior рівень. Це допоможе вам швидко знайти вимоги та краще підготуватися до співбесіди. І зробіть нотатки, щоб не заплутатися, якщо у вас є кілька процесів співбесіди одночасно. .
-
Ну да, творческие люди, они такие. Он ещё восхищается старыми режиссерами советскими
-
От муділо, в рашу їздив🤬
-
Хз що і коли, бо з 24.02 підтримує Україну
-
Чесно скажу, пробувала....повне Г...но
-
Дякую, ну хоч так. Бо це jerking off на рашу добиває іноді, втрачаю улюбленних співаків, акторів і тд...😡
-
Я так для себя потеряла целый сериал 😑
-
Скажіть всім :)
-
Ещё @iam_dominicana
-
Это какой?
20 Jan 2023, 19:11
106495/371868
32 minutes ago