UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Якщо у когось буде необхідність тимчасово орендувати житло, напишіть мені в особисті, скажу як зробити знижку на аирбнб.
-
ходіть на всі tech заходи у вашій спеціалізації. Наприклад, в Data Science - Ai Meetup та pydata Meetup. Та ще різни work expos. На заходах намагатися зустріти когось і обмінятися business cards. Можливо зараз модно directly додасться в linkedin. Потім зв’яжіться з ними і запросіть їх на каву. Якщо ви станете друзями, у будь-якому випадку хтось із друзів друзів шукатиме ваш стек і може подумати про вас. Так можно поширити свій network. Відноситься до цього серйозно, як до роботи. Заздалегідь переконайтеся, що у вас є належним чином оформлене резюме та LinkedIn. Найкраще запросити native speaker або когось, хто був тут протягом тривалого часу, щоб перевірити його. Крім того, продовжуйте подавати заявки онлайн і стежити за вимогами до заявки та своїми резюме. Я зберіг всю свою інформацію в Evernote, коли надсилав безліч resume та шукав Junior рівень. Це допоможе вам швидко знайти вимоги та краще підготуватися до співбесіди. І зробіть нотатки, щоб не заплутатися, якщо у вас є кілька процесів співбесіди одночасно. .
-
Ну да, творческие люди, они такие. Он ещё восхищается старыми режиссерами советскими
-
Я так для себя потеряла целый сериал 😑
-
Скажіть всім :)
-
Ещё @iam_dominicana
-
Собираемся в воскресенье на 12
-
Прикрепи сообщение, что:
-
Сейчас понесется и опять ветку закроют. Ее едой не корми, дай только в каком-то движе поучаствовать
-
Вона індивідуальна і використовується в момент запросу і на не всі види житла.
-
добралась до 13-го :D и то едва не сдохла