UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Є таке питання, чи хтось знайомий із документом на доказ цивільного браку? Кажуть небезпечний документ, як правильно його заповнити? 5 графу не розумію чи я заповнюю, чи Канада ?
-
Доброго дня! Є таке питання, чи хтось знайомий із документом на доказ цивільного браку? Кажуть небезпечний документ, як правильно його заповнити? 5 графу не розумію чи я заповнюю, чи Канада ?
-
Не, как понять что маршрут изменён из-за работ
-
А клиника очень хорошая.Эта та,что на Маккензи.Там ещё аптека,наполовину с магазинов,смежная с клиникой(очень удобно) и девочка блондинка -продавщица-украинка очень милая
-
Вчера так проеб был, сегодня тож уже, не останавливается на остановке
-
Ну насчёт прав я права. Ток пока ты получишь права здесь
-
В Канаді ІВАN відсутній як виявилось. Просто Гомер рахунка здається з 7 цифр. Просто прив'яжіть вашу карту жо Wise
-
Я не допоможу. Бо саме ці капці мене змотивували піти вчитись керувати авто. Але співчуваю, у цих ситуаціях брала убер.🫶
-
Я один раз книгу прочитал и сдал с первого раза
-
Так так, я дуже не хотіла сдавати😂 може тому валила. Бо щось в голові було, тест легкий.
-
А как так
-
Водіння. Кноледж тільки 5😂😂😂
-
Ноледж тест?🫠
-
Ток вот с 5 классом у меня никого нет 🤷♀
-
Єто да, але мені зайняло десь 20 занять, багатьом вистачає 5, але то я проблемна. І потім когось з 5 классом поряд. І все.
-
І ще від інструктора залежить бо я змінила 3 ох, один дідуган мені постійно казав що It is your fault, типо затримую трафік і тд. Тільки остання жінка інструктор з якої ми знайшли special connection, навчила мене. Тому все реально😂
-
Віддам матрас та спрінг бокс розміру квін. Район SW
-
Так він легкий, то я така. А вот водіння в мене ще більш заняло.
-
А як магазин називається?
-
Я парень с Украины, срочно ищу комнату,без вредных привычек, чистоплотный, тихий,Кто может помочь с жильём буду очень благодарен, рассчитываю на бюджет 600-700 cad.
20 Jan 2023, 19:11
106649/378053
8 minutes ago