UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це точно?
-
Audi Q5 2011 Premium Quattro 10500$ пробіг 259 000 км датчик сліпих зон, двухзонний клімат, мультимедіа, навігація, Audi Advanced Key, камера заднього виду, підігрів сидінь і багато іншого. потрібно поміняти передні шини
-
Ні, не можеш
-
Кто хочет поехать ?есть два места.С вас деньги на бензин,скоро будем выезжать
-
Кто хочет поехать ?есть два места.С вас деньги на бензин(пополам со всеми),скоро будем выезжать
-
Всем привет. Помню, кто то Подолога искал - нашли? Поделитесь контактом, пожалуйста.
-
Напишите сюда
-
Питання. Є Фідо, 1 лінія. Зараз воно в аппці пропонує другу лінію за 39 каксів. Якщо цей оффер прийняти, то: А) чи буде 50 кадів за підключення стягнуто? Б) як отримати сімку на цю лінію? Треба дружині у телефон, єсім нема, нажаль. В) чи можливо буде там обрати номер? :)
-
Майте на увазі, висилатимуть на адресу яку вказали при створенні аккаунту
-
Відносно плати за підключення дивіться що вона вам пише саме у застосунку. Сім картку вам мають вислати Номер теж має бути можливість вибрати, але це не точно
-
недопалив....нажаль...
-
Какое именно? Тут озер огромное количество
-
Кто-то уже ездил на Банф в этом году? Там все ещё ледяное озеро или нет? Птушкин просто в мае был и попал на замёрзшее
-
О, це треба перевірити, дяка, бо спочатку там була тимчасова
-
Приходите заполнять анкеты . И по вашему опыту будут предлагать разное .
-
Очень много предложений по работе Склады Заводы Стройка Офис
-
Подскажите с Украинской долларовой карточки можно где-то в Калгари обналичить суму, или мне нужно скинуть сначала доллары на PayPal или Wise и потому-то на канадскую карточку
-
Он на Луизе был
-
Добрий день шановне панство! Я з чоловіком переїхала в Калгарі, зараз шукаємо житло. Хочу дізнатися вашу думку, в якому районі краще знімати? Зараз знімаємо жило на airb в Northwest ) гарний новий район, але таку велику скупченність індусів і африканців я не переношу. Наразі живемо з африканцем, ну от є ж охайні і приємні люди цієії націі, реально класний хлопець. Але здебільшого, що я встигла побачити, це бруд і сміття від індусів і дві бійки в автобусі між африканцями. Порадьте будь-ласка безпечні райони! І ще цікавить, в яких районах більше всього російсько/ українсько мовних людей живе?
-
Подскажите что такое НОК? Спасибо 🥰
20 Jan 2023, 19:11
106686/372107
9 minutes ago