UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Два стула по 20
-
Диван50
-
Позавчора бачили помаранчевий самокат у струмку у Конфедерейшен парк. Мабуть випробовують водні маршрути :)
-
101% fake Це в european deli, в калині poRoshen оригінальний, але дуже дорого)
-
Доброго дня, ми збираємось переїжджати першого червня. У нас двокімнатний бейсмент. Напишіть мені в особисті
-
Біля ріки катаю
-
Друзі, ми плануємо переїзд💪🏻 Тому з першого червня буде вільний двокімнатний бейсмент 😌 SE, район Ogden. Якщо хтось зі знайомих шукає бейсмент, то можете дати мій номер телефону: 587 586 8829 🫶🏻
-
Скачал neuron - полно и рядом с домом тоже (не совсем в центре живу
-
Друзі, ми плануємо переїзд💪🏻 Тому з першого червня буде вільний двокімнатний бейсмент 😌 SE, район Ogden. Якщо хтось зі знайомих шукає бейсмент, то можете дати мій номер телефону: 587 586 8829 🫶🏻
-
Bird or Neuron
-
Ми можемо залишити ще деякі меблі, щоб не довелось шукати 🫶🏻
-
Доброго дня, ми з чоловіком 1-го червня зїжджаємо з нашого бейсмента двокімнатного. Ми рік прожили і зараз шукаємо хороших людей, бо у нас лендлорди класні.
-
До 3х месяцев сейчас
-
Доброго дня, ми будемо переїжджати 1-го з двокімнатного бейсменту. Напишіть мені в особисті 👌🏼
-
Почему небезопасный? В пятом пункте должен расписываться человек который заполнил форму и его/её партнёр. Но расписываться надо в присутствии нотариуса или другого человека который завизирует подписи. Там 3 варианта вам дают кто может завизировать.
-
Ясно 😂
-
Но здание это
-
Это не оно
-
Там можно в рент велосипеды взять и покататься или пешком дойти до электростанции, а оттуда на трейлы до Nordic Centre.
-
Из ресторанов нам нравится Rocket Pie Pizza and Iron Goat Pub and Grill. The Sensory тоже хороший ресторан, но дорогой и скорее что-то отпраздновать.
20 Jan 2023, 19:11
106816/376557
22 minutes ago