UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это, так сказать, зачетные года были, а я не пришла?))))))))
-
Ну извините... все, я теперь не шарю?))))
-
Доброго дня, безкоштовно дитяче ліжко розміру твін. Без матрацу. Оплата лише за доставку.
-
Ищу работу мастера маникюра в салоне. Есть опыт работы в канадских салонах. Спасибо за любую информацию
-
Але яка різниця, якщо я згорю в пеклі Джихаду
-
І можу це довести логічно
-
І я не писав без образ. бо я вважаю,що люди які вірять в якихось богів не дуже розумні
-
Ну якщо хтось на це образився, то то їх особисті проблеми)
-
"віруни" це без образ... 🤔
-
Дві хвилини всім перечитати вашу писанину(щоб пам'ятали за що срач був і продовжити у флуділці) і видаляю то до останнього повідомлення по темі гілки))
-
Price 250$ size 10
-
Все, виходжу
-
Кортес, сільвуплє, пройдіть в тойво, флуділку
-
Я зрозумів, "а попіздєть"©
-
Ну тобто фізику і інші точні науки ми вивчаємо відповідно сучасності, але казки Бібліб, яка типу написана 2000 років тому, чомусь сприймають букіально
-
Це не той чат
-
Закругляємося, громадяни
-
🎉HAPPY MOTHER’S DAY КРАСУНІ!🎊 Вітаю та дарую знижку -10% на PERMANENT будь-якої зони! Весь наступний тиждень 😉 Працюю швидко та ніжно ;) 🖌️мінеральними пігментами (які згодом не потрібно виводити лазером). 💯natural effect ☝️Не за шаблоном, а під Ваші риси обличчя! 💄Як ВІЗАЖИСТ з досвідом - знаю ЯК ПОТРІБНО! Пиши мені в особисті 😉 ✅безкоштовно проконсультую ✅ відправлю прайс ✅запишу на процедуру. Мій інстаграм instagram.com/svetlana.visage?igshid=YmMyMTA2M2Y= Доречі, МАКІЯЖ та LAMI брів чи вій також до мене😉 Гарної неділі ❤️
-
Трололо, не?
-
Іронічно, що ти написав "слава богу" кєк
20 Jan 2023, 19:11
107603/372583
16 minutes ago