UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Капец, 150+ сообщений. Можно, я не буду их читать? Спасибо
-
Обнаружил рафтинг. Прокат вроде даже есть. Если что, мопед не мой.
-
Обнаружил рафтинг. Прокат вроде даже есть. Если что, мопед не мой.
-
На двоих 65 баксов, на 4 - 85 баксов. Пишут примерно 2 часа сплав.
-
Запрошую на міні фотосессії вашої малечі на природі! Дуже зручний формат 15хв фотосесії, дитина не встигає втомитися 👍 Віддаю 25+ фото в коррекції (без ретуші шкіри). Вартість всього 50$ до кінця травня! Зйомки по вечорам в парках. Для запису, пішіть в приватні😉
-
А можете поділитися посиланням? Дякую
-
Зато мы играли в "Древний Ужас" и эпично выиграли на последнем ходу
-
Сигареты на заправках в основном
-
Вакансія за містом (в Кенморі) для людей які мають права 5 класу( не обовʼязково фулл) Графік роботи 5 днів на тиждень(6-8 робочих годин кожного робочого дня) Заробітна плата: 18$/ годину. В компанію, в якій я працюю наймають технічного працівника(який іноді буде виконувати обов’язки клінера за потреби). В основні обов’язки входить: Лагодити зломані речі Встановлювати кондиціонери Чистити барбекю Прочищати туалет Перевозити клінерів по локаціям І усі інші технічні речі ❗️❗️є потреба мати права 5 класу❗️ За усіма питаннями звертайтеся в дірект, я дам контакт роботодавця у Ватсаппі
-
Вакансія за містом (в Кенморі) для людей які мають права 5 класу( не обовʼязково фулл) Графік роботи 5 днів на тиждень(6-8 робочих годин кожного робочого дня) Заробітна плата: 18$/ годину. В компанію, в якій я працюю наймають технічного працівника(який іноді буде виконувати обов’язки клінера за потреби). В основні обов’язки входить: Лагодити зломані речі Встановлювати кондиціонери Чистити барбекю Прочищати туалет Перевозити клінерів по локаціям І усі інші технічні речі ❗️❗️є потреба мати права 5 класу❗️ За усіма питаннями звертайтеся в дірект, я дам контакт роботодавця у Ватсаппі
-
Шановні Українці... Я збираю гроші на закупівлю чотирьох монокулярів нічного бачення для друзів які захищають нашу державу від орків-вбивць під Бахмутом 🤬 . Я розмістив на платформі Amazon дві продукції це капки українського виробника Belsta, вони вже продаються як Prime, та стікери Українських літер для клавіатур. Ці товари точно будуть радувати ваших близьких та вас а я допоможу моїм хлопцям Знайти цю продукцію просто, напишіть у пошуковику Belsta для капок, чи Keyboard Stickers Ukrainian English для стікерів. Дякую тим хто відгукнувся. Слава Україні !!
-
Доброго дня, де взагалі купити сигарети, та стікі до гло ?