UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сигареты на заправках в основном
-
Вакансія за містом (в Кенморі) для людей які мають права 5 класу( не обовʼязково фулл) Графік роботи 5 днів на тиждень(6-8 робочих годин кожного робочого дня) Заробітна плата: 18$/ годину. В компанію, в якій я працюю наймають технічного працівника(який іноді буде виконувати обов’язки клінера за потреби). В основні обов’язки входить: Лагодити зломані речі Встановлювати кондиціонери Чистити барбекю Прочищати туалет Перевозити клінерів по локаціям І усі інші технічні речі ❗️❗️є потреба мати права 5 класу❗️ За усіма питаннями звертайтеся в дірект, я дам контакт роботодавця у Ватсаппі
-
Вакансія за містом (в Кенморі) для людей які мають права 5 класу( не обовʼязково фулл) Графік роботи 5 днів на тиждень(6-8 робочих годин кожного робочого дня) Заробітна плата: 18$/ годину. В компанію, в якій я працюю наймають технічного працівника(який іноді буде виконувати обов’язки клінера за потреби). В основні обов’язки входить: Лагодити зломані речі Встановлювати кондиціонери Чистити барбекю Прочищати туалет Перевозити клінерів по локаціям І усі інші технічні речі ❗️❗️є потреба мати права 5 класу❗️ За усіма питаннями звертайтеся в дірект, я дам контакт роботодавця у Ватсаппі
-
Шановні Українці... Я збираю гроші на закупівлю чотирьох монокулярів нічного бачення для друзів які захищають нашу державу від орків-вбивць під Бахмутом 🤬 . Я розмістив на платформі Amazon дві продукції це капки українського виробника Belsta, вони вже продаються як Prime, та стікери Українських літер для клавіатур. Ці товари точно будуть радувати ваших близьких та вас а я допоможу моїм хлопцям Знайти цю продукцію просто, напишіть у пошуковику Belsta для капок, чи Keyboard Stickers Ukrainian English для стікерів. Дякую тим хто відгукнувся. Слава Україні !!
-
Доброго дня, де взагалі купити сигарети, та стікі до гло ?
-
Да полно. Просто многие обычно рекомендуют одни и те же места. А так - полно где посидеть можно же. С танцами наверное сложнее, есть пару клубов, но я не особо знаток. Cowboys, Commonwealth, что ещё?
-
Возможно позже 🤭
-
А по ценам как?)
-
Дело всм было тут