UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт.Можливо хтось знає про якусь роботу на парт тайм після 5 вечора?
-
як то вивчить можна, якщо ніякого інгліща по факту не існує - отсі песиголовці мають блютуси в головах і посредством оних спілкуються, а писками плямкають і безсистемно звуки іздають чисто для отвода глаз
-
Шукаю викладача з підготовки до IELTS. Ціль 7.0
-
Там 39 с учётом скидки за автоплатеж
-
подключился к файдо на 39$ за 20гб а счет прислали на 48 :(
-
Підскажіть реждестер в центрі де є україномовна дівчина,треба змінити адресу на Хелс карту
-
Странно. Мы добавляем скидку 5$ чтобы первый счет был сгенерирован правильно. Даже если вы не успели настроить автоплатеж (Эта скидка на год)
-
DHL, FedEx если нужно быстро
-
Вы план брали напрямую у Fido/Best buy или у другого торгового представителя?
-
Оу. Треба конектиться до їх хвиль ;)
-
Topic письма - follow up А дальше четко, здрасьте, понимаю что вы заняты, хотелось бы узнать, что там по моей кандидатуре(how long should I expect or what and when are the next steps (опять таки, этот вопрос лучше уже и на интервью спросить) /фидбэк (фидбек вроде когда уже нет сказали, то фидбек и почему) ? Regards/thank you/ sincerely Имя
-
Продаю ноутбук- Acer chromebook 14 CB3-431 Зарядка в комплекті! Все чудово працює, є десь не десь подряпини! Б/у 200Cad$
-
Скинул вам 3000$. Хватит?
-
И ещё раз @am0nshi
-
Слава Україні!!!Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,а нам ще 500км їхати,та стільки ж позаду.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє малих дітей.Чужі околиці, Ми їдемо із Запорізької області.Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин взагалі десь 3000 потрібно щоб доїхати.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають тим паче в даний час,гадаю ніхто не може знати де та при яких обставинах може опинитися...Не залиште без уваги будь ласка😫🙏🙏💓 Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю
-
@am0nshi
-
@am0nshi
-
Ребята,предоставляю подработку - пишите
-
Но можно и доброе утро и вопрос, но есть шанс что не оценят - ага , вот вы не подумали, что я могу быть занят / болен / в отпуске а сразу о себе - на работе тоже сразу о себе ?
-
Прямо им в машину
20 Jan 2023, 19:11
108249/371868
14 minutes ago