UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Фермерство якось завжди окремо їшло.
-
а пейзанам, які вміють працювати на землі, ващє лафа - і окрема програма імміграції, і молоко свіже.
-
Ну тут не українці винні, а щось не то з labour market... На хвилиночку на завод у Ред Дірі перестали набирать а до цього в такий був шортейдж що запрошували з інших країн..
-
Гражданство нужно для CSIS
-
Та вони покидали країну за 2 міс.Які ваші прогрози? Цікаво прост.
-
Сподіваюсь, що ні )
-
лол)) ох уж эта стереотипная сказка "Роди ребенка и всё наладится" 😆 муж изменяет - надо родить ребенка и отношения наладятся, работы/денег нет - роди ребенка и всё наладится если женщина не смогла обеспечить себе же комфортную жизнь то с чего вдруг она сможет обеспечить нормальную жизнь ребенку.
-
Дуже дивні розрахунки насправді. Ну включали тих, хто приїхав з Європи за 3к баксами чи хто через 5-8 місяців їде назад, бо не змогли закріпитись/не сподобалось. Тож статистика дуже крива
-
Спорами
-
це хто мав машину і втратив в силу якихось обставин дискомфорт почувають, а хто одразу на громадському транспорті почав, той звик
-
К концу года останется 30% от приехавших.
-
Та нє
-
Я би жосчє написав, але не хочу, аби подумали що я некультурний
-
Українці розмножуються вегетативно
-
Кльова статистика
-
Пусть ищут других, которые не пугаются, делов то.
-
Хз. Зробив х10 по зарплатні за 2 роки. І чому мова тільки про жінок?) Чому зможе забезпечити? Можливо тому, що люди міняються, якщо чогось хочуть досягти)
-
так если бы парни не рассказывали тут что девушки вот такие сякие, или какие они должны быть или с кем и как они должны спать, то статистика была бы другой. вы просто всех распугали :D
-
Так в містечку на 30к(умовно) простіше знайти роботу і житло, аніж у великому місті. Платять так само, житло дешевше. Profit!
-
Про путь на работу: Метро под домом, ехать минут 17-20, затем 5 минут пешком до остановки автобуса, потом автобусом ещё минут 10 и там ещё пешком минут 7. В среднем 45 минут до работы
20 Jan 2023, 19:11
108279/372110
11 minutes ago