UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З такими пугливими нема що каші варити
-
Я сподіваюся найняти українку, щоб доглядати за моєю 93-річною матір’ю протягом дня. Вона досі живе у власному будинку і здорова, враховуючи свій вік. Вона живе в маленькому будиночку з садком, де у неї квіти і малина. Вона дуже прив'язана до свого дому і хоче залишитися там якомога довше. Їй потрібна допомога в приготуванні їжі, базовому прибиранні, невеликому садівництві, допомога під час прогулянок (вона використовує ходунки, але добре ходить) і загальне товариство. Оскільки вона розмовляє польською та англійською, ця посада підійде для людини, яка не розмовляє англійською, оскільки наші мови схожі. Кто зацікавлений вишлите резюме на Refugeecoordc@gmail.com
-
Я думаю, що десь відсотків 30 лишиться. Але це більше мої побажання, аніж реальний стан справ д
-
А вот хз. Маленький город - меньше рабочих мест Разве нет?
-
Ну в Ред Дірі важко щнайти офісну роботу.
-
Торговать надо уметь)
-
замутили тройничок?))))
-
Ні, є дружина. Але перший час їй було важко фізично. А ч і так віддалено працював. Тож не було проблеми прокинутись о 5-6 ранку (я люблю рано прокидатись), зробити купу справ по роботі, домашніх та ще й в день погуляти з малечею і поспати з ним годинку-другуд
-
Одна из граней моего рассуждения
-
Мы можем только догадываться.
-
Аххаа, good boy😊
-
Ну да, освіта одразу з'явиться і крута професія) Якщо людина 20 років торгувала на ринку, то навряд тут вона стане фінансовим директором якоїсь компанії.
-
Я уже знаю "факин пис оф щет" 😁
-
Ну работают же и копят , мейби
-
отец одиночка? а как совмещали грудничка и работу?
-
це зараз половина про теплий сральник в Лодзі з теплотою згадує, а потім крила виростуть, наколки безобразні пороблять, як мєсні, і остануться
-
віддам queen spring box. WestVilage
-
Поэтому и интересен процент «после»
-
Это ДВА счастливых человека … уже три)))
-
Согласен.
20 Jan 2023, 19:11
108331/375650
2 minutes ago